Skräppäyshaaste # 16 – Scrapbooking Challenge # 16

Skräppäyshaasteblogin haasteena tällä viikolla on käyttää vastavärejä. Mielenkiintoista, ajattelin. Tämä se on näiden haasteiden rikkaus ja ihanuus – oppia lähestymään askartelua uudesta näkökulmasta joka viikko. Yleensä minulla menee muuten lähes kaikkien layouttien tekeminen saman kaavan mukaan, ensin kuva, sitten paperit, sitten koristeet, lopuksi journaling. Haasteiden avulla saan ideoita lähteä liikkeelle eri tavoin. Tällä viikolla väriteeman mukaan. This week’s challenge is to use complementary color pairs. I had had this petrol blue in my mind for a long time to go with this particular picture. This challenge inspired me to add orange into the layout. Had fun making it and am happy with the result!

Tätä sivua olin suunnitellut jo pitkään – petroolin sininen, sanalappuset, tuo kuva mustavalkoisena. Nyt haasteen innoittamana lisäsin sitten oranssia! Kun oranssia ei meinannut tulla mielestäni tarpeeksi, aloin vähän maalailla. Yleensä vähän pelkään maaleja, ne kun jotenkin tuntuvat niin “lopullisilta” ja nytkin minulla oli vain yksi kartonki tätä petrooliväriä ja se piti ehdottomasti saada tähän sivuun. Niinpä kokeilin ensin kaksilla eri maaleilla kartongin taakse. Kirpputorilta Suomesta löysin puuvillalankoja pussillisen, onnenpotku, sillä niitä olen kaipaillut, mutten ole täällä Saksassa semmoisiin sattunut törmäämään. Kukan ompeluakin testasin hukkapalalle ensin. Ne tuntuivat toimivan kivasti ja lopulta lopputulokseen olen tosi tyytyväinen.

Muutamia vaihekuvia:

Materiaaleja: kartonki bazzill, diakehykset Tiimari, oranssi paperi käsintehtyä Intiasta, otsikon kirjaimet kirjan The Complete Book of Creative Scrapbooking mukana tulleista jutuista.

Advertisements

10 comments on “Skräppäyshaaste # 16 – Scrapbooking Challenge # 16

  1. Ihana leiska! Kivoja yksityiskohtia nuo kukat ja tuo maali (minäkin vähän pelkään maalia)… Myös tuossa mustavalkoisessa kuvassa nuo “negatiivi”reunukset on tosi kivat!

  2. Voi kivoja nuo vaihekuvat! Oot tosi hyvin onnistunu tuon maalin kanssa! Mä nimittäin katsoin aluksi, että tuo taustapaperi on valmiiksi tuollainen kaksivärinen 🙂 Ja voi että nuo alareunan kukkaset on söpöjä!

  3. ommu, itse asiassa maalasinkin heti – nimittain yhden peilin kehyksen seka vanhan hyllyn mun askartelunurkkaukseen, jota koitan nyt laittaa ojennukseen, etta voisin minakin pitaa virtuaalitupaantuliaiset lahitulevaisuudessa!

  4. Tykkään kovasti tuosta petrooli-oranssi-väriyhdistelmästä. Maalijälki on tosi hienoa kuten toisetkin on jo todenneet, ja ompeleet näyttää aina upeilta – tässä kukat sopivat hyvin sivun tunnelmaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s