Skräppäyshaaste # 17 – Scrapbooking Challenge # 17

Tämän viikon haaste ei meinannut oikein saada tuulta purjeisiin minulta. Tehtävänä oli seuraavanlainen: “Arjen keskellä täytyy olla vähän ylellisyyttäkin. Se voi olla melkein mitä vain – kupillinen erikoisen hyvää kahvia, uusi hajuvesi, paksu ja kauan odotettu hyvä kirja, suklaanautinto pienessä kahvilassa, lasi viiniä, kasvonaamio ja hieronta tai uudet pehmeät ja värikkäät pyyhkeet. Mikä tahansa onkaan oman arkesi ylellisyyttä, skräppää se. Se voi tietenkin olla ihan mitä tahansa, jokaisella meistä on erilaiset käsitykset ylellisyydestä ja mikä on toiselle ylellistä, voi olla toiselle hyvinkin arkista. Korosta valitsemaasi aihetta ylellisillä koristeilla, mikäli sellainen vain sopii valitsemaasi aiheeseen.”

Pari päivää menikin miettiessä, että mistä tekisin sivuni. Toisaalta vaihtoehtoja oli useita, mutta mikään niistä ei tuntunut tarpeeksi innostavalta eikä mistään ollut valmiina kuvia. Päädyin sitten suklaaseen, joka on jotenkin ehkä tylsän tavanomainen arkielämän ylellisyys. Toisaalta se kuvaa minua hyvin, suklaa kun taitaa olla kaverinani joka ikinen päivä muodossa tai toisessa – ja aina se on yhtä ylellistä ;). Otin kuvan suklaasta, jota kaapissa oli (leivontasuklaata itseasiassa) ja aloin rakennella sivua. Minulla ei ollut aavistustakaan mitä olin tekemässä, kokeilin ja lisäilin vaan kaikenlaista. Ja yllätyksekseni lopputulos miellytikin! Tosin ärsyttää tuo U-kirjain, arvaatte varmaan, että ei ollut oikeaa u:ta enää paketissa jäljellä!

Materiaalit: pohjapaperi Imaginisce – Exotic East – Moroccan Chic, raitapaperi tullut Crafts Beautiful -lehden mukana, kirjaimet YMBD embossattuna läpinäkyvällä jauheella (Heat it Up clear embossing powder), hileiset kiekurat leikattu DCWV Once Upon a Time – sarjan paperista, raaputustekstit Basic Grayn Wholy Cow (on muuten ihania!), scrapbooking cutouts (kehykset) tilattu Etsystä Sassygracelta.

This week’s challenge seemed some how difficult for me. The task was to scrapbook everyday luxury and emphasize it by using lush materials in the layout. Of course there are many luxury things in my everyday life, but none of them really inspired me for some reason. A couple of days I was thinking what to do and ended up with chocolate eventually. Not very surprising or unique, actually a bit boring, I thought. On the other hand it describes me very well as chocolate is part of my life every day in one form or another – and it is always a luxury  to me ;). I took a picture of a bar of baking chocolate I had in the cupboard and started to build the layout around that. I didn’t have a clue what I was doing but surprisingly was very content with the outcome.

Materials: paper Imaginisce – Exotic East – Moroccan Chic, paper with stripes came with Crafts Beautiful -magazine, alphabets YMBD embossed with Heat it Up clear embossing powder, sparkling curvy figures cut from DCWV Once Upon a Time – pack’s paper, rub-ons Basic Gray’s Wholy Cow, scrapbooking cutouts from Etsy, Sassygrace.

Advertisements

13 comments on “Skräppäyshaaste # 17 – Scrapbooking Challenge # 17

  1. Kauniit värit! Erittäin sopiva yksityiskohta tuo crave it -siirtokuva. Jäin toki miettimään, minkälaista/minkä merkkistä suklaata kuvassa on — ainakaan ulkonäön perusteella en heti tunnistanut. 🙂

  2. xing, suklaa on jotain saksalaista. mietinkin sita valokuvaa ottaessani, etta oikeastaan haluaisin siina olevan jotain mulle (ja muillekin) tuttua, kuten fazerin levy tai geisha-patukka. mutta en nyt tahan hataan saanut semmoista – arvatenkin moiset herkut ei mun kaapissa saily niin kauaa, etta niita olisi tahan hetkeen saastynyt viime suomen vierailulta, vaikkei siita ole kuin kaksi viikkoa!

  3. Nätti sivu. Olen oppinut tykkäämään kovasti kiehkuroista. Ja vesi tuli kielelle… Olen jo oikeastaan päättänytkin, mistä sivun rakennan – ilman kuvia 🙂

  4. Todella kaunis sivu. Värit natsaa ja tuo pitsi on ihanaa.. Eikä minua ainakaan haittaa tuo u kirjain, se tuo jotain kivaa särmää.. 🙂 Tykkään kovasti.. Myös suklaasta 😛

  5. Siis nyt oot Linda ylittänyt itses! Ihan mielettömän makee layout ja vielä mun silmään jotenkin ihana suomalaishenkinen vaikka minitekstit onkin englanniksi:) Vau!

  6. kivaa saada nain paljon kommentteja! kiitos vaan kaikille – tama entisestaan innostaa askarteluun ja tekemisten esittelyyn taalla blogissa :).

  7. Hurmaavan suklainen sivu, täynnä kauniita värejä ja yksityiskohtia. U ei haittaa yhtään, päinvastoin! Päädyin muuten tilaamaan samoja kirjaimia itselleni tämän sivun nähtyäni, joten kiitos inspiraatiosta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s