Skräppäyshaaste # 18 – Scrapbooking Challenge # 18

Tämä tulikin nopsaan! Tässä ohjeet tämän viikon haasteeseen: Haaste koskee yksinkertaisuudessaan esimerkkityön skräpistämistä. Lainaa työstä jotain. Se voi olla asettelu, kuvan aihe, otsikon sijoittelu, värimaailma tai jonkin yksittäisen koristeen tai materiaalin käyttö. Skräpistettäessä lainataan usein työn yleisilmettä ja sen asettelua, mutta skräpistyksen voi tulkita myös yksittäisten ideoiden lainaamiseksi. Skräpistä tämän viikon esimerkkityö haluamallasi tavalla ja kerro oman työsi yhteydessä, mikä tässä työssä on inspiroinut ja miten olet sen skräpistänyt.

This was quick! The challenge this week is to borrow ideas from a layout (aka scraplifting). It can be the colour theme, topic, embellishment, material, anything.

Esimerkkisivusta skräpistin nakuiluaiheen ja lisäksi tuon reikäpaperin idean, joka tuli mieleen esimerkkisivun oikeasta alakulmasta (valkoista punaisella). Materiaaleina pohjakartonki Bazzill, sammakot, kuvakulmat ja puhekupla Tiimari. Kuvissa olen käyttänyt samaa kuvaa editoituna eri keinoin. Alkuperäinen kuva on tuo suurin, jossa teksti “Iloinen nakupelle”.

From the example layout I scraplifted the nakedness theme and the idea to use the paper with tiny wholes (see the right bottom corner of the example page, white on red). Materials: base paper Bazzill, the frogs and corners Tiimari. The photos I have used are all the same one edited in different ways. The original picture is the biggest one.

Advertisements

5 comments on “Skräppäyshaaste # 18 – Scrapbooking Challenge # 18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s