Skräppäyshaaste # 22 – Scrapbooking Challenge # 22

Hillittyä ja hallittua yksivärisellä pohjalla, mutta ei silti tylsää

“Kuviopapereiden keskellä saattaa helposti unohtua se, että myös yksinkertainen on kaunista. Käytä tässä haasteessa yksiväristä taustaa, joko tummaa tai vaaleaa. Mikäli käytät tummia valokuvia, vaalea pohja voi olla parempi vaihtoehto, kun taas vaaleammille tai värikylläisille valokuville tumma (jopa musta) tausta luo voimakkaan kontrastin. Eloa ja mielenkiintoa työhön saat väreihin ja kontrasteihin keskittymällä. Taustan yksivärisyys korostuu parhaiten suhteellisen niukalla ja tiiviillä koristelulla. Tulkitse haastetta vapaasti ja toteuta se omalla tyylilläsi.”

Näin kuului ohjeet tämän viikon haasteeseen. Oli kiva haaste, vaikkakin olisi tehnyt kamalasti mieli käyttää uusia ihania papereita, mm. SassafrasLassia sekä Once Upon a Timen settiä, jotka tulivat juuri Crafticasta. Ehkäpä ensi viikon haasteeseen ne sitten soveltuvat paremmin :). Hieman hassua tehdä näin tyhjä sivu, ei ole ihan tavanomaista minulle. Tästä tuli kuitenkin ihan kiva. Tykkään kovasti noista mustista kehysjutuista ja uutta leimasettiäkin oli pakko tähän kokeilla (vaikka se onkin ehkä vähän jouluinen). Kuvat ovat muuten valokuvaushaasteen aikana otettuja.

This week’s challenge was to use blank background with not too much of embellishments. Nice challenge, although I was really tempted to use my new papers from SassafrasLass and Once Upon aTime -set. Hopefully I have a chance to make the most of them in next week’s challenge :). A bit strange to make a layout with so little in it but maybe there is something there that I can learn from this – less is often more. I really like the black frames (“nesting circles”) around the pics and the new cone stamp set was lovely too (although a bit Christmas style?). The photos in this layout are all from the photo challenge by the way.

Tarvikkeina tällä kertaa: pohja Bazzill, raaputuskirjaimet PaperMania, journaling-kortti sekä mustat kehysympyät (“nested circles”) YMBD, käpy- ja oksaleimat RubberStampTapestry (Winter Pine Border).

Paper Bazzill, rub-on letters PaperMania, journaling card and black nestedcircles YMBD, pine cone & branch stamp set RubberStampTapestry (Winter Pine Border).

Advertisements

8 comments on “Skräppäyshaaste # 22 – Scrapbooking Challenge # 22

  1. kiva sivu ja aihe on hyvä, ei tommosia asioitakaan varman muista joskus 10 vuoden päästä ilman tätä sivua. ja se on kuitenkin ollu niin oleellinen osa tätä raskauden viimestä aikaa.

  2. no ei kyllä oo yhtään tylsä tai tyhjä sivu! mä tykkään tosi paljon! aihe, pyöreät kuvat hienoine kehyksineen ja todella kiva asettelu! ja kiva idea laittaa myös ton hedelmän kivi tohon viereen. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s