A Week in the Life – Monday & Tuesday updates

Tässä hieman päivitystä meneillään olevasta Viikko Elämästä -haasteesta. Vielä en ihan tarkkaan tiedä minkälaisen albumin toteutan tästä viikosta, mutta joitain ideoita on jo. Olen tietenkin tarkastellut muiden albumeita ideoita keraten. Esimakuna laitan tähän Picasan avulla muutamat kuvat sekä mainion Hempan vinkistä loytämäni tyokalun, Wordlen, avulla tehdyt “sanapilvet” päivän jutuista. Sanapilvistä tuli tosi pieniä – en osannut tehdä niistä isompia :(. Vaihdan paremmat pilvet jos ja kun keksin kuinka!

Some updates of the A Week in the Life -challenge that I am doing this week. I don’t know exactly how I am going to compile the album but some ideas I do already have. Of course I have been browsing other people’s creations to collect ideas. Of what I have so far here are a few pics presented with the help of Picasa and “word clouds” created in Wordle that I found thanks to Hemppa.

Maanantai 20.10.08 / Monday Oct 20th, 2008

Tiistai 21.10.08 / Tuesday October 21st, 2008

Advertisements

3 comments on “A Week in the Life – Monday & Tuesday updates

  1. Hei, aivan ihania nämä kuvapilvet! Mutta miten olet saanut niitä liitettyä tähän blogiisi? Mä osasin tehdä pilviä ja olisin voinut tulostaa tai julkaista niitä, mutta se ei mulle selvinnyt, miten niitä voisi kopioida vaikkapa omalle koneelle. Ellei sitten… onko ne pakko ensin julkaista, ennen kuin voi kopioida?? Voih, olisi kivempi ilman julkaisemista…

  2. ai joo siis en mä edes huomannut että olit kirjoittanut kuvapilvet :). mun käsittääkseni ne pitää ensin julkasta. mutta siellä on satoja ja tuhansia julkaistuja päivittäin ja koko ajan, eli ei se yksi tai kaksi omaa osu monenkaan silmiin. tietenkään mitään kovin henkilökohtaista ei kannata laittaa, nuo kun ovat netissä julkista tavaraa kuitenkin. kun julkaisee omansa, tulee semmonen koodi näkyviin, jonka voi sitten laittaa blogiinsa linkiksi. mä en vaan osannut laittaa niin että noista ois tullut vähän isompia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s