Skräppäyshaaste # 25 – Scrapbooking Challenge # 25

INSPIROIVA LUONTO

“Hae tähän haasteeseen inspiraatiota luonnosta. Inspiraation lähteenä voi olla kaunis maisema, syksyn väritys, valkoinen joulu, keväiset silmut puissa, heräävä puutarha tai vaikkapa auringonlasku. Luonto on laaja käsite, se voi tarkoittaa tässä yhteydessä vaikka mitä. Valokuvien tulisi jollain tapaa kertoa luonnosta, olipa kuvauskohteena sitten ikimuistoinen maisema tunturista tai lapsien leikit ensilumessa.”

For this week’s challenge find inspiration from the nature. A beautiful scenery, autumn colours, white Christmas, a garden in the spring, sunset… The nature is a wide concept so feel free to interpret it as you like!

Vaikeuksia tämän viikon haasteessa aiheutti runsaudenpula! Kaikenlaisia kuvia tähän olisi ollut vaikka kuinka moneen sivuun. Lopulta päätin käyttää syyskuun valokuvahaasteen aikana ottamiani syksykuvia, vaikka näin syksyllä tuntuu, että syksyaihe alkaa olla vähän kulunut. Toisaalta syksy on ollut upea ja hyviä syksyisiä kuvia on paljon. My problem this week was too many possibilities – nature photos I have loads! Eventually I decided to use photos that I took during September’s photo challenge. It has been a wonderful autumn so far!

Materiaalit: pohjakartonki Bazzill, oksa-, lehti- ja polloleimat Grow-a-Garden-setti, I- ja S-kirjaimet Pressed Petals – Fuzzy Chipchatter, valkoinen tagi Paper Reflections, sienet tagissä SassafrasLassin paperi Serendipty – Happy Place – Over the Rainbow. Materials: base paper Bazzill, branch, leaf andowl stamps Grow-a-Garden-set, I- ja S-letters Pressed Petals – Fuzzy Chipchatter, blank tag Paper Reflections, mushrooms on the tag SassafrasLass’s paper Serendipty – Happy Place – Over the Rainbow.

Advertisements

8 comments on “Skräppäyshaaste # 25 – Scrapbooking Challenge # 25

  1. upeita kuvia. ja kiva sivu. teksti on mainio. jäipä näköjään meikäläisen listaltakin monta tärkeää asiaa mainitsematta.
    (sun linkki vei inspiroidu-sivulta g-mailiin)

  2. Oi miten kauniita kuvia! En ole ollenkaan syksy-fani, mutta tätä katsoessa syksyn pimeys, kylmyys ja sateet unohtuivat ja mieleen muistuivat vain upeat värit ja ihanan kuulaat syyspäivät 🙂

  3. Voi hurja mikä kuvakokoelma, aivan mahtava! Vaalea tausta sopii niille hyvin, samoin selkeät leimat ja tekstit – ja onpas ihana tuo s-kirjain!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s