A Week in the Life – Sunday

Viikon viimein päivä jo, eikä vauvaa näy eikä kuulu. Niinpä ajattelin jatkaa haastetta vielä muutaman päivän tai ehkä koko ensi viikon. Haluaisin nimittäin vauvan syntymän mukaan albumiin tai kirjaan, mikä tästä haasteesta sitten kehittyykään. Uutena juttuna ilmoittauduin Jessica Spraguen ilmaiselle nettikurssille Stories in Hand, oikeastaan Hempan innoittamana :). Olen ehkä vähän hullu, kun siinä sivussa minulla on vastasyntynyt vauva ja pidemmän Suomen reissun valmistelut ja pakkaukset. Mutta koska kurssi on ilmainen, ei ole ehkä niin vakavaa jos en syystä tai toisesta saa kaikkia tehtäviä ajallaan tehtyä. Innoissani kurssista olen joka tapauksessa!!! Ketä muita on mukana?

Already the last day of the week and still no baby. So I thought I will carry on recording my every day life for a bit longer, maybe one more week as I would like to include the birth into this challenge. As a new challenge (as if I won’t have enough to do with a newborn baby and preparations for a longer trip to Finland) I have just signed up for Jessica Sprague’s free online course Stories in Hand. I have no idea if I have a chanvce to finish all the assignments in time but it doesn’t matter, the course is free and I can always finish them a bit later. I am excited about the course! Anybody else in?

Advertisements

One comment on “A Week in the Life – Sunday

  1. Tosi kivoja Viikko elämästä -kuvia sinulla, toivottavasti saat ne albumiksi. Ja nuo sanapilvet on hieno idea myös! Mäkin katselin niitä Hempalla mutta en ole tullut käyttäneeksi vielä. Ja olen muuten mukana tuolla Stories in Hand -kurssilla, toivottavasti osoittautuu antoisaksi nyt kun vähitellen pääsee käynnistymään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s