Skräppäyshaaste # 27 – Scrapbooking Challenge # 27

“Valitse haasteeseen valokuva, joka ei ole onnistunut. Se voi olla epätarkka, ylivalottunut, vinossa, liian läheltä tai liian kaukaa otettu, tärähtänyt tai muuten vain epäonnistunut kuva. Perhekuva, josta puuttuu puolet jokaisen päästä. Luontokuva, jossa kohde on ehtinyt jo puoliksi ulos kuvasta. Kuva lapsesta, joka on tunkenut liian lähelle kameraa ja kasvot ovat sumeat. Auringon melkein valkoiseksi valottama tai illan hämärässä valon vähyyden vuoksi tummaksi jäänyt kuva. Älä pelkää käyttää tällaisia kuvia, ne luovat työhön mielenkiintoa erilaisuudellaan.”

Olipas mielenkiintoinen haaste tälle viikolle! Harmillisesti olen heittänyt pois paljon “huonoja” valokuvia muuttojen yhteydessä, sinne on varmasti mennyt vaikka mitä aarteita kun uusin silmin niitä olisin nyt katsonut! Muutaman sumean/tärähtäneen/epäonnistuneen kuvan kuitenkin löysin ja kesti aikansa, ennen kuin keksin kuinka saada sivu aikaiseksi. Olen kai tottunut siihen, että valokuva on ikään kuin pääosassa. Nyt piti miettiä toisenlaista lähestymistapaa.

What an interesting challenge for this week! “Use a photo that is out of focus, blurry, taken too far away or too close or bad photo in any other way.” Unfortunately I have thrown away loads of these kinds of photos when moving and I am sure there would have been some treasures when looking at them from a different point of view now. Luckily I eventually found a couple of pictures but had to really give a thought how to use one of them. I guess I am used to having the picture in the focus of the layout but now I had to have another approach.

Kuva on otettu bussin yläkerroksessa ikkunaa vasten varpaita lepuuttaessani bussin etuosassa. Olin 24h bussimatkalla Kapkaupungista Etelä-Afrikasta Namibian pääkaupunkiin Windhoekiin. Varpaissa vaaleanpunaista kynsilakkaa, siitä väriteema sivuun. Yläreunan paperisilpuissa lukee maiden nimiä, joissa olen vieraillut. Vielä viime viikon haasteesta inspiroituneena raaputtelin askarteluveitsellä kuvalle kehykset – ne ovatkin ehkä tämän sivun paras juttu mun mielestä!

This picture is taken in a double decker coach as I was resting my toes against the window. I was travelling from Cape Town to Windhoek and it took 24 hours. I have pink nail polish on my toe nails, that is what defined the color scheme of this layout. On top of the page I have written down the names of the countries I have visited on the purple paper slips. And still inspired by last week’s challenge. I scratched some frames around the picture. That is my favourite detail of this layout!

pict0130

pict0133 pict0132 pict0131

Materiaaleina ei kummoisia, Bazzill kartonki ja BG rubonsit. Layout syntyi viime yön pimeinä tunteina kun odotin vauvan nukahtavan. Koulutan pikkuista jo askartelun ystäväksi ;), siinä vauva tyytyväisenä olla möllötti mun polvella ja nukahti kun saksilla napsuttelin noita maiden nimiä.

Advertisements

7 comments on “Skräppäyshaaste # 27 – Scrapbooking Challenge # 27

  1. Aivan ihana valokuva ja otsikko! Raaputtaminen näyttää tosiaan hyvältä myös. Ja vauvan kanssa jaksat skräpätä, voi mikä kiva juttu 🙂

  2. Hauska sivu! Mäkin tykkään noista raaputuksista erityisesti. Ja kerrassaan ihailtavaa, ettei taaskaan jäänyt haaste väliin 🙂

  3. Tosi kiva kuva ja aihe, ja otsikko sopii kokonaisuuteen mainiosti sekä sisältönsä että muotoilunsa puolesta 🙂 Hurjan monessa maassa olet kyllä ehtinyt käydä.

  4. Hurja kuva! 🙂 Minunkin pitäisi varmaan tehdä sivu samasta aiheesta. Onnittelut vielä pienestä askartelunystävästä, toivottavasti oppii nukahtamaan skräppäyksen ääniin 🙂

  5. Hatunnosto askartelun onnistumisesta tuossa perhetilanteessa! Mun isä aina väitti, että hänellä on levottomat jalat, kun hän ei saanut yöllä nukuttua 🙂 Kiva idea sivuun ja hienosti toteutettu!

  6. onpa kiva! niin sua. (ja sulla on ollu hienosti nyt näitä ei lapsista kertovia sivuja myöskin.)
    harmittaa ihan kun en nää lukea itse tekstiä kun osittain..
    pikku skräppääjälle terkkuja!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s