Skräppäyshaaste # 29 – Scrapbooking Challenge # 29

Jälleen uusi kiva haaste, jo numero 29. Ohjeet kuuluivat seuraavasti:

“Haasteena on tehdä sivu ilman valokuvia. Työhön voi piirtää ja kirjoittaa, siihen voi ommella, siinä voi käyttää kaikenlaisia koristeita perinteiseen tapaan ja aihe voi olla mikä tahansa. Ainut vaatimus on, ettei työssä ole valokuvia. Valokuvaksi lasketaan tässä tapauksessa myös kuvan tulostaminen suoraan paperille, valokuvan siirtäminen erilaisten liimojen ja teippien avulla sekä muiden vastaavien tekniikoiden avulla siirretyt kuvat. Ideana on saada tehtyä sivu siten, ettei siinä ole valokuvaa missään muodossa.”

Koska nyt tuntuu olevan taas varsin idearikas kausi menossa, tein tämmoisen, pilviin kirjoitettuna toteuttamista odottavia ideoita. Avain kuvastaa ideahanat avaavaa inspiraatioavainta, joka on tällä kertaa ollut Jessica Spraguen loistava verkkokurssi Stories in Hand. Piirtelin itsenikin yllättäen tuommoisen tyton, kai seon vähän niin kuin omakuva, vaikka en ole mikään kummoinen piirtäjä! Värit varsinkin tuossa oranssimmassa kuvassa ovat ihan pielessä! Ylin kuva lähinnä totuutta. Materiaalit Bazzill ja SassafrasLass.

pict01092

pict01141 pict0111 pict0112 pict0110

Week’s challenge was to make a layout without a photo. As I am experiencing rather idea rich period now, I wanted to create the layout around that. In the clouds I have written latest ideas that are waiting to get used. The key is “the key of inspiration” that opens the flow of ideas. This time the key has been Jessica Sprague’s online course Stories in Hand which I am very excited about. Materials: Bazzill and SassafrasLass.

Advertisements

5 comments on “Skräppäyshaaste # 29 – Scrapbooking Challenge # 29

  1. on kyllä hauska ja mulla myöskin tuntuu kun olis padot auennut kun niin paljon päässä kaikkia kirjoittamattomia tarinoita ja ‘ideakirjassa’ myöskin.

  2. On ihanaa kun on hyviä ideoita odottamassa oikeaa hetkeä. Joskus se suunnitteluprosessi on vielä hauskempaa kuin itse tekeminen. Aina pitäis olla jotain innostavaa odottamassa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s