Kakkua itsenäisyyspäivänä – Cake for Independence Day

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyyspäivän kunniaksi tein kakun, tosin itse kakku on ajanpuutten vuoksi valmistaikinamixistä valmistettu. Kostutin maidolla, sivelin aprikoosimarmeladilla ja pursotin suklaakreemillä, jonka resepti on Baka baka liten kaka -blogista. Nalle on tehty sokerimassasta ensimmäisellä kerralla kakunkoristelukurssilla Englannissa. Nyt sain sen vihdoin käytettyä, jalkapuolena tosin. Siksi hautasin sen vyötäröä myöten kakkuun :).

joulukuu-0501

joulukuu-0511

Suklaakreemi

2 rkl kaakaojauhetta
3 rkl kiehuvaa vettä
500 g tomusokeria
200 g voita

Sekoita kaakaojauhe ja vesi. Lisää loput aineet ja vatkaa kuohkeaksi. Tämä määrä riittää n. 26 cm kakun tai n. 20-25 muffinssin kuorrutteeksi.


It was Finland’s 91st Independence Day yesterday. I made a cake using a cake mix pack and chocolate creme to decorate. The teddy is from the sugar craft course I took in England.

Choco Creme

2 tbsp cocoa
3 tbsp boiling water
500 g icing sugar
200 g butter
Mix the cocoa and water. Add sugar and butter and beat until fluffy.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s