Skräppäyshaaste # 32 – Scrapbooking Challenge # 32

PIPARKAKKUREUNUKSET

Käytä työssäsi vähintään kahta piparkakkureunusta. Niiden ei tarvitse olla samanlaisia eikä koolla ole väliä. Koko työn voi kehystää piparkakkureunuksilla, ne voi kiertää valokuvan ympärillä tai kahden paperin liitoskohdan voi rajata piparkakkureunalla. Voit käyttää apuna kuviosaksia, valmista piparkakkureunuksellista paperia tai voit piirtää ja leikata piparkakun muotoiset reunat. Linjojen ei tarvitse olla suoria, piparkakkureunus voi löytyä myös ympyrän reunoilta.

joulukuu-0721

Kun oli kerran pipariaihe haasteessa, oli pakko pitää pienet piparkakkutalkoot pojille lauantaina. Toinen pojista vain tarkkaili babysitteristä, oli vähän niin kuin työnjohtajana. Toinen pojista tykkäsi Muumi-essu päällään syödä taikinaa ehkä 10 minuuttia ja sitten mielenkiinto hävisi. Päädyin siis itse yksinäni leipomaan melkein kaiken. Ei se mitään, sainpahan kuvat tähän layouttiin :D.

Materiaalit: siirtokuvakirjaimet ja -numerot Maya Road, piparireunat SassafrasLassin papereista, pyörylä piparireunoin YMBD, P-kirjain Pressed Petals.

Kysymys jollekin viisaammalle: miksei kuvia saa enää klikattua suuremmiksi? Pitääkö nykyään muuttaa jotain asetuksia, jotta se onnistuisi? Aikaisemmin se tapahtui automaattisesti. Auttakaa blondia… (edit. vastaus saatu, kiitos laurana!)

The challenge this week was to use at least two different scalloped borders. I made my layout of  Saturdays ginger bread making. The younger one was just curiously observing from his bouncer, the other one was more interested in eating the dough than actually baking :).

Materials: rub on letter and numbers Maya Road, scalloped borders from SassafrasLass’s papers, circle from YMBD, letter P from Pressed Petals.

Advertisements

8 comments on “Skräppäyshaaste # 32 – Scrapbooking Challenge # 32

  1. Oi miten söpöä, pipareita ja piparkakkureunuksia ❤ Ja tosi kivoja kuvia.

    Kuvasta saa linkin isompaan versioon, kun kuvaa lisätessä klikkaa “Link URL”-kohdassa “File URL”-nappia. Sen jälkeen kuvien pitäisi jatkossakin automaattisesti linkittyä isompaan versioon (niin tuo ainakin aikaisemmin on toiminut). Huomasin itsekin, että tuo asetus oli WordPressin päivitysten yhteydessä nollautunut.

  2. Ajattelinkin, että pipariaiheiset sivut sopisivat tähän haasteeseen. 🙂 Mukava kollaasi valokuvista tuossa alareunassa. Vaikka kuvia on paljon, ei tule ahdasta tunnelmaa. Kiva sivu!

  3. “voi kun oisin saanut olla mukana….” (meillä se on vasta ens viikolla tuloillaan joulukalenterista.)
    ja mä tykkään noista reunuksista kun ne lähtee niin kun säteet. ja voi kun pian jo nähtäis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s