Vuoden 2008 paras kuva: Rauha – The best picture of 2008: Peace

LEMPIVALOKUVA SAA ARVOISENSA KOHTELUN

Valitse viime vuonna ottamiesi kuvien joukosta se kaikkein paras. Parhaiten onnistunut, tärkein, tunnepitoisin – mitkä sitten ovatkaan kriteerit parhaalle valokuvalle. Mieti valokuvan sisältöä, mitä siinä todella näkyy, mitä haluat kuvalla viestittää ja millaisessa ympäristössä kuva pääsisi parhaiten oikeuksiinsa. Käytä koristelussa sellaisia värejä, jotka tukevat kuvan värimaailmaa. Käytä koristeita, jotka eivät varasta huomiota valokuvalta. Käytä otsikossa sanoja, jotka kiteyttävät olennaisen. Anna valokuvalle ympäristö, jossa se voi olla juuri se kaikkein paras valokuva.

Haaste #37 – vuoden 2008 paras valokuva, olipas vaikeaa valita! Viime vuonna otin ihan hirmusti kuvia ja hyviä otoksia mahtui joukkoon mukavasti. Sitä paitsi “paras” voi olla niin montaa asiaa. Paras teknisesti, paras tunnelma, parhaat värit, parhaat muistot, parhaat ilmeet, paras tapahtuma tai hetki… Valitsin kuvan, joka on suloinen ja pehmeä. Pieni uusi ihminen rauhaisassa unessa perhosen lepäillessä hänen hattunsa reunalla (saksassa vielä marraskuun alussa lensi perhonen, tosin kohmeinen!). Kuvan skräppäyksestä tuli vähän paineita. Kun kerran on kyseessä yksi vuoden parhaista kuvista, sitä ei saa pilata epäonnistuneella leiskalla! Onneksi tästä tuli ihan mieleinen 🙂 (tosin värit tuossa ekassa kuvassa on ihan pielessä! ehkä huomenna olisi enemmän päivänvaloa?).

tammikuu-129

tammikuu-130 tammikuu-131 tammikuu-132

Materiaaleina SassafrasLassin ja Basic Greyn papereita, bambi tehty October Afternoonin leiman mukaan. Kirjaimet Pressed Petals.

Advertisements

9 comments on “Vuoden 2008 paras kuva: Rauha – The best picture of 2008: Peace

  1. Moi! Olen blogiton (vielä) Hesassa asustava askartelu hullu, ja toi bambi on IHANA!! Ajattelin että kävisikö esim. leimakuvavaihto, tai askartelutarvikevaihto yms.?? Kunhan vaan saisin muutaman noita bambeja leimattuna tai tollasia “kopioituja versioita”!! Itselläni on lähinnä Penny Blackin leimasiia, mutta muitakin löytyy… Ota yhtettä sähköpostiini jos vaan käy! Ciili

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s