Pieniä palasia – Little Pieces

Jälleen yksi haaste, #38, takanapäin. Aika helppo oli!

“Valitse haastetta varten runsaasti erilaisia papereita – tällä kertaa pienetkin palat riittävät. Papereiden ei tarvitse olla samaa sarjaa, mutta yhtenäisen värimaailman saa helposti saman sarjan papereita käyttäen. Tee papereista kuution muotoisia palasia ja lado kuutiot sivulle haluamallasi tavalla. Selkeimmän lopputuloksen saat, kun järjestät kuutiot jonkinlaiseksi kokonaisuudeksi. Kuutioiden koolla tai määrällä ei ole väliä. Kuutioiden kulmat voi pyöristää, niihin voi liimata tarroja tai raaputtaa siirtokuvia. Kuutioihin voi kirjoittaa tekstiä tai niiden sisään voi piirtää. Osana paperikuutioista voi toimia myös valokuvien yksityiskohdat.”

Another challenge, #38, done. The challenge was to use small pieces of papers.

tammikuu-235

tammikuu-236 tammikuu-237

Kirjainleimat Inkadinkadoo, puuleima Snag’em Stamps (tuttu Tampereelta :D), läpinäkyvät napit ostettu Ruotsista Skapa Hobbysta. Sivun ja valokuvien reunat piirretty mustalla tussilla. Alphabet stamps Inkadinkadoo, tree stamp Snag’em Stamps, transparent buttons from Skapa Hobby in Stockholm. The edges of the paper and the photos drawn with black pen.

Advertisements

12 comments on “Pieniä palasia – Little Pieces

  1. Hei, puhuimme Tampereella alustavasti uudesta tapaamisesta ja varasin sitä varten Lyanin yläkerran (Kirkkonummen keskustassa) 21.2 klo 14-19. Luulisin että mukaan mahtuu noin 20 skräppäiliää.
    Perille pääsee paikallisjunalla (tai jää siihen noin kilometrin kävelymatka). Ennakkoiloittautuminen minulle.

  2. Ennätit ensimmäisenä käyttämään tuota puu-leimasinta – ja se näyttää hienolta. Suloinen poika sai suloisen sivun!

  3. Eikalle pusuja. Kivan sivun oot tehnyt.
    (mulla olis hei semmonen ehdotus kun toi yks täytäää 3 sillon 9.2. niin tulisitteko meille juhlistamaan sitä rääppiäisten merkeissä vaikka 11.2? voitais olla ulkona ja syödä lounasta ja mitä sitten keksitäänkin. miltäs kuulostais?)

  4. Hei Handsome! Vieläkös on muistissa vinkit tulevalle skräppäävälle tyttöystävälle? 😉 Sanokkos äidille että tämä sinusta tehty sivu on ihana! Tykkään kovastikin asettelusta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s