Päiväni numeroina – My Day in Numbers

Olipa hankala haaste minulle, vaikka lopputuloksesta tulikin ihan kiva. Ja täysin ilman valokuvaa! Minkäänlaista ideaa ei meinannut syntyä ja kun viimein syntyi ja leiska odotti vain kasausta, tajusin, että en ollut edes noudattanut ohjeita. Tarkoitushan oli toistaa samaa numeroa. Ohjeet olivat siis seuraavat:

Onnennumero, oma ikä, pelipaidan numero, muuten vain mukava numero, tärkeä vuosiluku, syntymäpäivä… Mikä tahansa luku, jota haluat toistaa ja korostaa. Valitse luku, jolla on jotain merkitystä itsellesi. Toista lukua työssäsi useita kertoja, omalla tyylilläsi ja mielikuvitusta käyttäen. Voit käyttää numeroita tai kirjaimia, kirjoittaa luvun kymmenellä eri kielellä tai täyttää koko työn samanlaisilla numerotarroilla. Toteutustapa on vapaa, kunhan aiheena on jonkinlainen numerohulluus ja saman luvun toistaminen.

Again a difficult challenge for me, although I am quite happy with the outcome. And it is a layout without a photo. It took a long time to get any ideas and finally when the layout was almost done I realised that I hadn’t followed the instructions; to repeat a number that is special to me many times.

helmikuu-173

helmikuu-174

Maalasin pohjapaperia (Bazzill) Making Memoriesin maaleilla, joita lainasin Hempalta, kun omat maalini ovat kotona Saksassa. Kirjaintarrat American Crafts, lintu K&Co:n paperista leikattu. Kirjainleimat ABSeas. Kulmassa eyeletsejä YMBDltä.

I used paints by Making Memories. Hemppa was generously lending the paints as my paints are at home in Germany – thanks! Alphabets American Crafts, bird K&Co, stamped letters ABSeas, eyelets YMBD.

Advertisements

10 comments on “Päiväni numeroina – My Day in Numbers

  1. Kiva idea vaikka ei ihan haasteen mukaan ollutkaan, tykkäsin ihan valtavasti! Tähän sopii loistavasti tuo numeropaperi ja otsikko oli eritysesti mun mieleen, siinä oli hauskasti kans käytetty numeroita 🙂

  2. Kaunis ja mielenkiintoinen! Ja erittäin hyvin soveltuvat tähän leiskaan nuo kirjaimia korvaavat numerot otsikossa 🙂

    Minultakin meni ohi tuo numeron toistaminen, näköjään luin ohjeen kunnolla vasta tästä sinun postauksestasi… Ohops. Tuskin kaataa maailmaa!

  3. Tykkään tästä sivusta tosi paljon, tuo lintukin tuo siihen oman lisänsä. Ja itsekin jouduin lukemaan haasteen kaksi kertaa ennen kuin tajusin, että on tarkoitus toistaa samaa numeroa eli tämä toteutus on oikein ymmärrettävä 🙂

  4. Mä tykkään tosi paljon tästä sivusta! Aivan ihanat värit, aihe on mainio ja asettelu onnistunut. Päivä numeroina on nii-iin kiva idea, siitä nousee hienosti esiin arki kaikkinensa, hyvine ja ei-niin-hyvine puolineen 🙂 Tämä on myös yksi niitä skräppisivuja, joissa valokuvan puuttumista ei edes huomaa, ellei asiaan erikseen kiinnitä huomiota.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s