Rakastan – I love you

Tämänviikkoisessa Inspiroidu-haasteessa teemana oli tunteilu.

Skräppäys on paitsi askartelua ja muistojen tallentamista, se on myös keino käsitellä tunteita, kuten hämmennystä, iloa, surua, vihaa tai vaikkapa pettymystä. Aistit muistuttavat meitä monista hetkistä, esim. hajuaisti voi muistuttaa isoäidin leipomista pikkuleivistä ja sitä kautta isoäidin merkityksestä omassa elämässä. Näköaisti herättää mitä moninaisimpia ajatuksia, sillä kaikki ympärillä näkyvä herättää jonkinlaisia tunteita. Kirjoita valitsemiesi valokuvien herättämistä tunteista. Millaisia tunteita kuvat herättävät, millaisia ajatuksia ne saavat aikaan. Kirjoita siitä.

This week’s challenge in Inspiroidu-blog was “feelings”. I made a layout of my dear husband whom I haven’t seen in over three months due to his loooong work trip. Luckily in a few weeks time he will come to see us for a couple of weeks. I scanned the page and that blurred both the text and the pics. The idea of the layout is scraplifted from somewhere, just don’t remember where.

i-love-you-smudged1

Tein leiskan armaasta miehestäni, jota en ole yli kolmeen kuukauteen nyt nähnyt. Onneksi hän tulee muutaman viikon päästä lomailemaan tänne piiiiitkältä työmatkaltaan! Skannasin sivun kahdessa osassa.  Se vähän sotki tekstiä ja teki pikkukuvista huonolaatuisia. Idea tämän leiskan asetteluun on lainattu joltakulta, en vain muista mistä.

Advertisements

9 comments on “Rakastan – I love you

 1. ihana. vitsit sä oot kyllä sissi!
  varmaan tuli viel enemmän sairaan ikävä tätä tehdessä (jos mahdollista).
  (mä ihan liikutuin, niisk)

 2. On hieno! Tekee hyvää lukea toisen mietteitä miehestään, ehkä sitä sitten muistaisi omalleenkin näitä tärkeitä asioita taas kertoa…

 3. Suloinen ja herkkä. Tykkään asettelun runsaudesta ja suoraan sydämestä tulevasta journalingista. Onneksi te kohta jo näette 🙂

 4. Dear Linda,

  kiitos ihanasta opettamisestasi eilenillalla. Kiitos myös valtavan hienosti toteutetusta muistojen keräämisestä. Jumala Sinua ja perhettäsi aina siunatkoon.

  Lämpimin toivotuksin Sirpa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s