Katse ylös – Look up

Uusin Inspiroidu-haaste kuului näin:

KATSO YLÖSPÄIN

Yleensä me katsomme eteenpäin ja niin tietysti pitääkin. Mutta kuinka usein oikeastaan tuleekaan keikautettua päätä taaksepäin ja katsottua ylöspäin? Kiinnostavia asioita löytyy myös ylempää. Jollekin se voi tarkoittaa luontoa – lintuja ja puita. Toisen mielenkiinnon kohteet voivat olla upeita rakennuksia, arkkitehtuuria kymmenissä kerroksissa ja kaduilla pää kallellaan kävelemistä. Kotoakin löytyy varmasti ylöspäin katseltavaa, eikä sen tarvitse tarkoittaa vain valkoista kattoa. Kurkota vaikka tähtiin asti – pääasia on nyt ylöspäin katsominen!

The Inspiroidu-challenge this week was to look up – there are many interesting things up there! For somebody it may mean nature; birds and trees. For others it might be architecture. What can you find when you lift your eyes up?

katse-ylos

Materiaalit: paperit Basic Gray, siirtokuvat DaisyD ja MayaRoad. Materials: papers Basic Gray, rubons DaisyD and MayaRoad.

Advertisements

6 comments on “Katse ylös – Look up

  1. Pakko toistaa, etta noi pikkukuvat on tosi nastat! Ja oon samaa mieltä xingn kanssa, että kerrankin sivu, joka ei tarvitse mitään selittäviä tekstejä! Tästä sivusta tuli hyvä olo.

  2. Tekstii oli edellisistä kommenteista huolimatta varsin täydentävät 🙂
    Mieletöntä taidonnäytettä. kyllä kelpaa ylöspäin katsella.
    onnistunut kokonaisuus.

  3. Mä olen myös hulluna noihin kelloihin, jotka sopivat sivuun loistavasti. Dymollekin olit löytänyt käyttöä 🙂 Kuvat on myös hienoja, kyllä kannatti katsoa Roomassa ylös. Noissa katedraaleissa on jotain vangitsevaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s