Kevätsiivo? – Tidy up for spring?

Inspiroidu-haasteessa #47 kehotetaan kevätsiivoukseen.

SIIVOUKSEN TARPEESSA

Näytä rättiä ja pölyhuiskaa. Imuroi talven aikana kertyneet ikävyydet pölypussiin ja vie tarpeettomat tavarat kirpputorille. Pyyhi pölyt ideakirjan kansista ja ota kirja käyttöön. Kiillota kuvat inspiroivista asioista ja pese suusi saippualla, mikäli olet sen tarpeessa. Aloita kevät puhtaalta pöydältä, tarkoittaapa se sitten askartelutarvikkeiden järjestämistä uuteen uskoon tai hoitamattomien asioiden kirjaamista ylös. Kevät tulee kovaa vauhtia ja jokaisella meistä on asioita ja paikkoja, jotka ovat perusteellisen siivouksen tarpeessa.

The Inspiroidu-challenge #47 is about cleaning up – whether it is organising your closet, dusting some book covers or polishing inspiring items. I made a layout about the new perspective to having a tidy and clean house that I have had to accept after having children. I have tried to clear to myself that with small children it doesn’t matter if the house is not very organised as long it is clean.

siivo

Advertisements

9 comments on “Kevätsiivo? – Tidy up for spring?

  1. odota vaan kun E:kin rupeaa kävelemään ja kuljettamaan tavaroita jokapaikkaan. Sotku ei helpotu pahenee vaan 😀
    sen takia loistava asenteenmuutos! sivu on yksinkertainen mutta tosi kiva.

  2. Aivan mahtava teksti!!! Kunpa itsekin osaisi kirjoittaa yhtä hyvin. Oli kyllä niin tuttua täälläkin päin, kun kolme nuorta koltiaista sotkee minkä kerkiää!

  3. Hieno teksti ja upeasti oivallettu! Ja sivukin miellyttää tällaista yksinkertaiseen ihastunutta silmää. T:n kuva on hellyttävä.

  4. It can be a losing battle with kiddos, but you’re right. You just learn to deal with it and be content with general cleanliness. 🙂 Love that pic of the boys in the bed! So cute!

  5. Ihanan tyylikäs kokonaisuus! Tämä sivu on sellainen, josta tykkään: hyvä tarina, kauniit kuvat ja yksinkertainen toteutus. Täytyy pitää tämä sivu mielessä, jos jokus saan omia lapsia. Mulla kun on taipumusta olla aikamoinen kontrollifriikki 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s