I was a Dreamer

Taas kävi niin, että kaksi haastetta yhdistyi vähän niin kuin vahingossa. Tässä siis uusin Inspiroidu-haaste #48 (käytä paljon kaikkea, luo sillisalaatti) sekä Scrapping the Music:in haaste #78 (kappale Taylor Swift – White Horse).

Again I managed to combine two challenges – it just happened, I didn’t mean to in the beginning. Here is a layout for the new Inspiroidu-challenge #48 (use a lot and a bit of everything) and for Scrapping the Music #78 (song White Horse by Taylor Swif).

dreamer

Tykkään tehdä näitä sivuja, missä on paljon kaikenlaista. Tässä tykkään kaikesta muusta paitsi tuosta käsinkirjoitetusta tekstistä :(. Kuva on mun yksi kaikkien aikojen lemppareista, vaikka se ei tietenkään ole itse ottamani kun olen siinä kuvassa. Mosaiikkia oli hauska tehdä. Tuo kiemurakasvi on ihana, leikkely tosin oli aikaavievää puuhaa. Toivon, että kun pari päivää kuluu, alan arvostaa omaa käsialaani vähän enemmän (vaikka semmoista tuskin voi koskaan tapahtua!) eikä mua haittaa enää tuo sivun keskiosa. Grr.

I love making these a-lot-of-everything-layouts. The only part I don’t like in this one is my own handwriting in the middle!

Tähän leiskaan tuli tekemisen aikana vähän myös syvempää merkitystä. Nuorena tyttönä minulla oli tapana kovasti haaveilla ja miettiä tulevaisuutta. Välillä elin ns. SITKU-elämää. Nyt olen vähän varttuneempana ymmärtänyt kuinka tärkeää on elää tässä päivässä vaikka unelmilla on edelleen tärkeä osa sydämessä ja mielessä.

While creating this layout it got some deeper meaning into it. As a young girl I naturally had many dreams regarding my ideal future and sometimes I noticed myself living a life that I didn’t find satisfying as I was only looking forward to and waiting the life ahead of me WHEN I can do this and WHEN I have that etc. Now when I am a bit more mature I have understood the importance of living your life to the fullest everyday. Dreams are of course important and essential but those shouldn’t take the focus away from our precious everyday life.

Materiaalit: paperi BG, siirtokuvat SassafrasLass, DaisyDs, MayaRoad, kuviopaperi & paperista leikattu kiemurakasvi SassafrasLass, linnut Heidi Gracen paperista, otsikon kirjaintarrat American Crafts.

Materials: paper BG, patterned papers & swirly flower SassafrasLass, rub ons SassafrasLass, DaisyDs, MayaRoad, title’s letters American Crafts.

Advertisements

13 comments on “I was a Dreamer

  1. Toivottavasti opit tykkäämään käsialastasi, minusta se on just hyvä! Jos vaikka ajattelet että sekin on yksi asia dokumentoitavaksi…? Käsialakin muuttuu sen mukaan, kirjoittaako enemmän tai vähemmän, kun ikää tulee, jne.

    Hyvä ajatus tässä leiskassa!

  2. Tää biisi soi mulla tänään taustalla, on muuten hyvät sanat! Hasuka sattuma. Tykkään sivun tunnelmasta tosi paljon. Mosaiikkikin on kyllä hieno, jotenkin kuva näyttää paljon elävämmältä. Ihanaa, että elät unelmaasi just nyt 🙂

  3. Ihana leiska! Tykkään väreistä, pinkki on aina kiva, ja tuo mosaiikki on mahtava… Täytyy pistää idea muistiin ja toteuttaa itsekin joskus!

  4. Nyt ehkä rakastuin tähän leiskaan! Älyttömän hieno mosaiikki! Tuo Sassafrassin kiekurapaperi on aivan ihana (mulla on sitä pari arkkia vielä jemmassa, en oo raaskinu käyttää) ja katoin heti, että vautsi minkä työn oot tehny tuota kiemuraa leikatessa 🙂

  5. Wowwwwwwwwww….this is GORGEOUS!!! LOVEEEEEEEEEEEEEEEEE how U did the photo and love all the journaling!!! Thanks sooooooooooooooooooooo much for playing along with us at STM! :):):):):):):):):):):):):):)

  6. Ihana, unelmoiva sivu… ihastuin väreihin, teksteihin, koukeroihin ja erityisesti kuvan käsittelyyn. Pitsikin on ihana juuri noin. En muuten erota mikä teksteistä on käsin kirjoitettua, kaikki sanat näyttää vain kauniilta.

  7. aivan ihana sivu! musta tuntuu että mä elän tällä hetkellä sitä sitku/josvaan -elämää. pitää yrittää elää tätä hetkeä ennekuin se menee ohi. erittäin hyvä ja ajatuksia herättävä sivu. mun mielestä sulla on kaunis käsiala. että älä yhtään ala! 🙂 ja oot jaksanu/raaskinu leikellä ton kiekuran, vau!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s