To Be Blown

Tällä osallistun Paperikierteen toukokuun askarteluhaasteeseen. This layout is for Paperikierre’s craft challenge in May.

toukokuu 036

Mun oli pakko vähän kokeilla leimailua vesiväreillä. Ihanaa oli! Sai Pojukin maalailla samalla. Tein myös muutamat kortit pitkästä aikaa, niistä postausta myöhemmin. I wanted to try stamping with water color. Great fun! I could include my Boy too. I made a few cards too, I’ll post about them later.

toukokuu 029

Materials: paper Bazzill & BG, alphabets Tiimari (painted), chipboard image My Mind’s Eye, stamps Gel-a-tins, Technique Tuesday and FancyPants.

Advertisements

9 comments on “To Be Blown

  1. Nuo leimat on kyllä mahtavat! Mutta että vesiväreilläkin voi leimata, eipä ole mun pikkuruiseen päähän pälkähtänyt…. =)Ihana kuva myös!

  2. Ihanaa leimausjälkeä! Nuo leimasimet ja vesivärit ovat hyvä yhdistelmä. Ja aiheesta tulee jotenkin Pikkuhelistin mieleen 🙂

  3. joo-o eipä tosiaan ole tullu mieleen että vesiväreilläkin..
    kivan kesäinen olo tuli sivusta ja hyvän näkönen toi mosaiikki noin että alemmat on pitempiä kun ylemmät.
    (ja hei, kuka EI tykkäis sun Åre-sivusta?)

  4. Mä täällä myös ihmettelen, että miten mun isoon päähän ei koskaan ole tullut mieleenkään leimailla vesiväreillä. Hienolta näyttää ja vielä mun suosikkileimasimilla! Kuvakin on kerrassaan upea.

  5. Oi miten kaunis sivu, aivan ihanan herkkää leimailujälkeä… tuota on kyllä pakko kokeilla itsekin! Otsikon t-kirjain on hyvin kehitelty, ja tykkään tosi paljon siitä, miten oot soveltanut mallipiirrosta – mosaiikkikuva toimii loistavasti.

  6. Ihana! Mä kun luulin, ettei vesiväri tartu leimasimeen… edellisten kommentoijien kanssa samaa mieltä kaikesta, ja lisäksi tykkään siitä, että olet hakenut omat ja erilaiset versiot turkoosin sävyjä tuohon leiskaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s