Olla kuin pieni lapsi – To be like a little child

Inspiroidu-haaste #57:

KORISTELE KÄSIN OMMELLEN

Koristele sivu käsin ommellen. Voit käyttää millaista lankaa tahansa. Ompelulangalla saat pientä ja hillittyä jälkeä, kirjontalangalla vähän voimakkaampaa ja paksulla villalangalla takuuvarmasti huomiota herättävää jälkeä. Pistele irtopistoja tai kuvioita, kirjoita langalla lauseita tai rajaa sillä valokuvia. Käytä runsaasti yhtä väriä tai luo värimyrsky pienistä pätkistä. Voit hyödyntää ompelukonetta reikien tekemisessä, mikäli haluat täyttää koko sivun vaikkapa siksak-ompeleilla.

This week’s Inspiroidu-challenge was to decorate the layout by sewing by hand. I like sewing so no problem for me. Although the sewing took a few hours, it is very slow by hand…

Tykkään ompelemisesta, joten ajattelin tämän olevan helppo juttu. Ja kyllähän se olikin, ajatusasteella. En kuvitellut, että ompelu kestäisi tuntikausia… Onneksi en jättänyt leiskan tekoa alusta saakka ihan viimeiseen iltaan. Olen säästelly tuota ihanaa FancyPantsin puuta pitkään, nyt sen sitten käytin. Ensin mietin onkohan se liian raju, synkkä ja kolho tämmöiseen lapsisivuun varsinkin kun kuvakin on noin pehmoisen oloinen. Mutta puu onkin oikeastaan juuri semmoinen kuin lasten mielikuvitus; kiekurainen, jännittävä, kimaltava, ei ollenkaan synkeä! Laitoin lintujen alle vähän tylliä ikäänkuin pehmentämään puun olemusta.

toukokuu 249

toukokuu 250 toukokuu 251

Teksti on aikaisemmassa Inspiroidu-haastessa kirjoittamani yli 100 sanan journaling.

Kunpa voisin olla kuin pieni lapsi. Yhtä aito ja todellinen. Teeskentelemättä. Olla täysin oma itseni välittämättä siitä mitä muut saattavat ajatella. Hymyillä, nauraa kun naurattaa ja itkeä kun itkettää. Katsoa kaikkia silmiin ujostelematta, uteliaana, vaikka osoittaa sormellakin. Olla luottavainen, luottaa jokaiseen ja ajatella kaikista parasta. Nähdä leikinaihetta kivissä ja kovissa makaroneissa. Häpeilemättä pyytää ja vaatiakin läheisyyttä kun sitä kaipaa. Ihmetellä perhosia ja etanoita. Kysellä kysymyksiä  miettimättä ovatko ne noloja tai paljastavatko ne tietämättömyyteni. Innostua pihan poikki juoksevasta kissasta ja puuhun kiipeävästä oravasta niin paljon, että on pakko hyppiä ilosta. Olla kantamatta kaunaa ja muistaa vain hyvällä. Olla aito kaikin tavoin. Ilman taka-ajatuksia ja suunnitelmallisuutta. Elää tässä päivässä ja nauttia siitä. Olen iloinen äitiydestä, siten voin elää näitä asioita lasteni ohjaamana.

The journaling is about why it would be great to be a small child and that as a mother I can live those things alongside with my children.

Materials: tree FancyPants, birds MayaRoad, clock ribbon MayaRoad.

Advertisements

11 comments on “Olla kuin pieni lapsi – To be like a little child

  1. Jotenkin aika ihana kuva Trissestä ja journaling on kyl mahtava. shyvät ainekset ja hieno kokonaisuus.

  2. mä tykkään tosta kuvasta kovasti! tilanne oli aika hauska – lauloin känkkäränkkä-laulua eikalle, joka jostain syystä tykkää siitä kamalasti ja trisse tuli kanssa kuuntelemaan :).

  3. Puu on mahtava! Kuva on hellyttävän suloinen. Ja journalingia ihailin jo aiemminkin. Tosi hieno kokonaisuus eli kyllä kannatti ommella tuo otsikko!

  4. Ihana kokonaisuus! Trissen kuva on jotenkin niin ajatuksia herättävä jo itsessään ja siihen yhdistettynä toi journaling, niin kokonaisuus toimii loistavasti. Eleetön värimaailmakin miellyttää silmää!

  5. Hieno teksti, kuva ja kaikki. Just mietin eilen elaintarhassa noita jotain samoja asioita kun D & S seurasi meita meidan johdattelemana paikasta toiseen ilman mitaan stressia mistaan. vaikka eivat tieneet mita tulee seuraavaksi ja kuinka kauan taalla ollaan. Olisimpa itsekin useamman samanlainen. Menisin elaintarhaan vain kayskentelemaan. Ilman karttaa. Ei huolta siita etta pitaisi nahda kaikki tai melkein kaikki 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s