Tie kotiin

Inspiroidu-haasteessa piti käyttää karttaa.

Haaste # 59

KARTTA

Käytä työssä jonkinlaista karttaa. Se voi olla perinteinen opaskartta, tiekartta tai linjakartta, mutta se voi olla myös aarrekartta! Kartta joka kertoo minne haluaisit matkustaa tai missä kaikkialla olet matkustanut, kartta johon on merkitty kaukaisen ystävän sijainti tai kartta josta löytyy suosikkiravintolasi. Linjakarttaan merkitty jokapäiväinen bussireitti tai mummolan sijainti rautatieseisakkeen vierellä. Kartta joka kertoo kotimaan rajoista ja niiden tärkeydestä tai kartta joka opastaa tien sydämeesi. Kartta voi olla millainen tahansa, se voi olla faktaa tai fiktiota ja se voi näyttää sijainnin tai olla näyttämättä. Se on oma karttasi, joten tulkitse haastetta vapaasti.

Tämä työ syntyi tosi nihkeästi eikä lopputulos miellytä :(.

This weeks Inspiroidu-challenge was to use a map. This layout was difficult to produce and Im not very happy with the outcome. But hey, you can’t always succeed, right?

kesäkuu 045

Journalingissa kerrotaan, kuinka hyvä ystäväni navigaattori Google Mapsin ohella auttavat minua ajossa ja vaikka suuntavaistoni ei ole huonoimmasta päästä, tykkään olla varma oikeasta reitistä. Näin voin ajella rauhallisin mielin. Kuvaa ei saa suuremmaksi kun siinä on osoitteita ym mitä ei kaikkien tartte nähdä.

The journaling is about how the navigator and Google maps are helping me to find my way home.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s