Lintsi

Inspiroidu-haaste kuului näin:

Haaste # 60

LEMPINIMI

Jos perheen pörröisellä karvapallolla on kymmeniä lempinimiä, tallenna ne. Jos lapsilla on tapana kutsua isää mitä erikoisimmilla nimillä, kirjoita ne ylös. Jos auton rekisterinumero on antanut JUU-alullaan auton lempinimeksi “joo-joo-auto”, dokumentoi se. Jos käytät netissä lempinimeä, kerro siitä ja sen synnystä. Lempinimi voi olla kenellä tai millä tahansa, tavallinen tai erikoinen, ihastuttava tai vihastuttava. Jos olet kyllästynyt olemaan kaikille Jossu tai Ansku, pura tuntosi turhautumisesta paperille. Myös Iso Omena voi olla jollekin dokumentoimisen arvoinen lempinimi – vaikkapa ikuisena haaveena.

Craftican haasteessa nro 9 piti puolestaan käyttää paperiboordeja. Kumpikin haaste yhdistyi tässä leiskassa.

PICT0455


This week’s Inspiroidu-challenge was about nick names. I made a layout about mine, Lintsi, a name that I have been called for over a decade and now because of my blog it has become also my crafts and baking indentity. With this layout I also take part in Craftica’s scrapbooking challenge #9.

Advertisements

7 comments on “Lintsi

  1. Tää on tosi sievä 🙂 Ja hauskalla tavalla käsitelty kuvia. Norsut tietenkin on aina mun mieleen. Ihanat, kesäiset värit! Hyvä L 🙂

  2. Hi Linda! Thanks for the comment!! I am looking for models to practise on! If ever you are in the area I would be happy to take some photo’s of you and your beautiful family! Hope all is well!

  3. Tää on niin suloinen ja tästä tulee hyvälle tuulelle. Sain muuten joku aika sitten käsiini sellaisen Linnanmäen mainoksen, jossa lukee “Lintsi on paras”. Tottakai se piti säästää 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s