Chaotic vs. Serene

Inspiroidu-haaste tällä viikolla kuuluu näin:

Haaste # 61

VASTAKOHDAT

Vasen ja oikea, hidas ja nopea, mies ja nainen, kylmä ja kuuma, kova ja pehmeä, uusi ja vanha, tumma ja vaalea… Vastakohtia löytyy joka puolelta, joten valitse vapaasti omat vastakohtasi ja skräppää niistä.

This week’s Inspiroidu-challenge was about opposites.

Kokeilin ensi kertaa kokoa 6″x12″, oli mun mieleen!

chaotic vs serene

Tässä piilojournalingit luettavaksi:

Here are the hidden journaling texts:

I do something all the time but never seem to get it all done. Dinner is late, I forget to change T’s nappy, E is tired and clingy, toys have invaded the house, there is laundry everywhere, the sink is full of dishes, breadcrumbs have a colony under the dining table. I feel I am not up to date with the housework, that I have no time to a single thing for myself and in the end of each day I am just exhausted. If I had to describe my life at the moment with one word, the word would be CHAOTIC. The next word would be exhausting.

There are (rare) moments when I feel everything in life is in place, I can sit down and relax. Serene moments. These moments help me to cope through another busy day with the little children. I know this pace of life is just temporary (thank goodness for that). Now I am trying to hang on and enjoy the ride although sometimes I am too exhausted to do so.

**

Materials: paper Making Memories & Bo Bunny, chipboard wheels Maya Road, rubons Hambly & Heidi Grace & DCWV.

Advertisements

11 comments on “Chaotic vs. Serene

  1. Hyvät vastakohdat, hyvä teksti! Ja niinhän se on: mikään ei ole kauniimpaa kuin nukkuva lapsi. Tai no, ehkä naurava lapsi, tai halaava lapsi, tai suukottava… Koitetaan tosiaan nauttia kyydistä.

  2. Sivun koko, aihe, journaling, värit ja koristeet on kaikki hyvin valittu. Tykkään kovasti! Erityisesti noi hammasrattaat on tosi herkullisen näköisiä!

  3. Hieno aihe, ja tämäkin muuttuu varmasti ihan erilaiseksi, kun sivua katsoo vaikka 20 vuoden päästä. Itse tosin ihailin heti tuota lintuhäkkiä, kun niiiiiiiiin tykkään siitä 🙂

  4. Kannatti kokeilla uutta kokoa, sillä sivu näyttää tosi hyvältä. Ja jälleen kerran sun teksti on niin koskettava. Et varmaan usko, mutta joskus myöhemmin noita kaoottisia hetkiä jopa kaipaa 🙂

  5. Ihailen sun kirjoitustaitoja, tässäkin on niin “elämänmakuinen” tarinointi 🙂 Ja 6×12-koko näyttää tosi kivalta, pitääpä itsekin kokeilla jossain välissä.

  6. Katselen tässä läpi sun ihania leiskojasi ja tähän täytyi ihan pysähtyä. ” Kohtalotoverisi ” löytyy täältä; samoin ajatuksin ja elämäntilantein ( pienet lapset ). Ihana etten ole ainoa kodin kaaoksen suossa rämpijä 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s