Parhaita kesämuistoja / Best summer memories

Tässäpä Inspiroidu-haaste jälleen. Koska usein kirjoittelen paljon tekstiä sivuihin muutenkin, ei tämä niin kovin haastava ollut, mutta mieleinen kyllä!

Haaste # 62

TARINANTÄYTEINEN SIVU

Täytä puolet työstä tarinalla. Teknisesti tämän voi toteuttaa joko jakamalla pinta-alan selkeästi kahtia tai sijoittamalla tekstiä sinne tänne, kunhan tarina täytää noin puolet pinta-alasta. Jos kirjoittaminen tuntuu vaikealta, mieti mitä kaikkea kertoisit kuvasta ja sen tapahtumista ystävällesi. Kertoisit varmasti enemmän kuin sen, että “tässä olemme lomalla”. Kirjoita rohkeasti!

Again another Inspiroidu-challenge. This time lots of journaling was required. I like the journalings so this one wasn’t too difficult.

image0

Sopiihan tämä haaste myös Crafticankin kesämuistohaasteeseen. This layout suits also to Craftica’s challenge about summer memories.

Materials: paper Bazzill & Basic Gray, trees Maya Road (colored with chalks).

Olen tämän viikon Jessica Spraguen nettikurssilla “Photo Editing: Frame-ups and Special Effects” ja tuossa kuvassa on brushes-harjoittelua PhotoShopilla. I am on Jessica Sprague’s online course “Photo Editing: Frame-ups and Special Effects” and in the pic above I have used brushes in PhotoShop as was the course task yesterday.

Advertisements

10 comments on “Parhaita kesämuistoja / Best summer memories

  1. hieno. Hyvin käsitelty kuva ja ihanat puut. ja kuplamuovi leimauskin sopii oikein hyvin. ytimekäs teksti. oot tosiaan muistellut. kaikki olennainen.

  2. Voi että, noista muistoista voisin kopioida monta suoraan johonkin omaan tekstiini, tosin mun on Länsi-Teiskon puolelta 🙂 Ihana nostalginen kesäsivu!

  3. Näin, kuulin ja haistoin kaikki kertomasi elävänä edessäni. Juuri tuollaista se oli jo minun lapsuudessani, paitsi että silloin heinää ei paalattu vaan seipäiltä kerättiin kuiva heinä isoiksi kuormiksi ja vietiin latoon. Pomppiminen oli kivaa, mutta pistelevää. Muistot eivät haalistu.

  4. Oi, ihana tarinointi! Kuva sopii siihen täydellisesti, ja puukoristeet + kuplamuovileimaus tasapainottavat sivun. Arvasinkin jo tuosta brushista, että olet samalla kurssilla kuin minä 🙂

  5. Voi että. Mäkin ilokseni muistan monta noista jutuista. Muistan myös urkuharmoonin ja sellaset katosta roikkuvat renkaat pirtissä, joissa saattoi kiikkua. Ja sitten muistan, että pelkäsin pirtin seinäkelloa kun se löi, ja että Minnihän oli utareitaan myöten musta ainoastaan siitä syystä, että H oli syöttänyt sille niin paljon salmiakkia. Ja muistan lehmistä myös Ulpun ja Puketin, sekä vasikoista Eetun, Essun ja Assin :)Ja tietty kovan varrasleivän, ja kuinka Eeva aina pelkäsi että rikon pienet maitohampaani kun järsin sitä.

  6. Voi miten paljon muistoja! Ja nyt ne tallessa! Ja niin nostalgisessa sivussa! Siveltimen käyttö onnistui hienosti (minäkin kokeilin ja onnistui), ja puut on minunkin mielestäni just niin kuin pitää.

  7. Upea sivu, kaikki sopii niin hyvin yksiin, teksti ja kuva. Olen pitkään ihastellut tyyliäsi. Käyn aina silloin tällöin katselemassa sivujasi ja olen tykästynyt 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s