Make the world your playground with Canon EOS 400 D

Inspiroidu-blogin uusin haaste:

Haaste # 63

TEKNISET TIEDOT

Haaveiletko uudesta tietokoneesta tai jopa autosta? Onko perheen teini-ikäisellä kiikarissa uusi puhelin, jonka ominaisuuksista hän jaksaa muistuttaa? Onko miehen moottoripyörähaave pelkkää kuutioista puhumista? Entäpä HD ready ja Full HD, luetko alennusmyyntimainoksia näitä seikkoja silmällä pitäen? Skräppäyskohteessa voi olla watteja ja voltteja, hevosvoimia ja kierrosnopeuksia, pikseleitä, liitäntöjen määriä tai erilaisia energialuokkia.

The Inspiroidu-blog’s challenge this week is about technical information such as .jpg, MPH, kWh, dpi etc. The hottest technical device today may make us laugh in ten or twenty years time, just think of the first mobile phones for example. That’s why recording our cameras, phones, iPods, TVs etc is worth doing!

IMG_8731

Ensin haaste tuntui tylsältä kun ei mua kiinnosta tekniikka varsinaisesti. Mutta sitten innostuin kun keksin, että voin tallentaa uskollisen ystäväni leiskaan :). Digitaalijärkkäri on kyllä ollut hyvä ostos! Olen ottanut sillä tuhansia ja tuhansia kuvia kahden ja puolen vuoden aikana eikä loppua näy! Kuva leiskassa on editoitu PhotoShopissa Jessica Spraguen meneillään olevan Photo Editing: Frame-ups and Special Effects -nettikurssin ohjeiden mukaan.

Advertisements

3 comments on “Make the world your playground with Canon EOS 400 D

  1. Iiiiiihana sivu. Tykkään kaikesta, perhosista, tekstikehyksestä, asettelusta, siitä että valkoista näkyy, kirjaimista, viivakoodien asettelusta ja ja ja kaikesta! Kiva huomata, etten ole ainoa joka haluaa säästää ja yrittää käyttää boordileikkuria käyttäessä pakosti syntyvän ohuen paperisuikaleen 🙂 Myös valokuva on hieno (hyvin editoitu, osaispa itsekin), ja sen kehys kiehtova.

  2. Hieno sivu ja hyvä teksti. Kunnon digijärkkärin kanssa on tosiaan kiva temmeltää, kuin leikkikentällä konsanaan. Alalaidan risteävät viivakoodit ovat mukava oivallus. Mahtavatkohan sellaiset olla jo historiaa, kun sivua katsoo uudelleen kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua?
    Ja kiitokset kurssivinkistä – jokin tarjolla olevista voisi olla hyödyksi minullekin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s