Both Love Water

Taas oli Inspiroidu-haasteen aika. Aiheena tällä kertaa nauhat. Ei mun työssä tuo nauhojen käyttö ole kyllä kovinkaan innovatiivista. Mutta onpa nauhaa kuitenkin kolmella eri tavalla käytettynä! Yleensä olen aika huono nauhojen käyttäjä enkä niitä paljoa omistakaan, joten tämä haaste oli hyvä mulle. Katsokaapa, kärpänen onnistui pääsemään mukaan kuvaan, kirjaimen “r” päällä vahingossa. Otin kuvan nimittäin takapihalla.

Haaste # 64

MONIPUOLISESTI NAUHOJA

Käytä erilaisia nauhoja kaikkein perinteisimmistä tavoista poiketen. Toiselle perinteinen saattaa tarkoittaa rusettia, toiselle rypyttämistä. Kokeile tehdä nauhoilla jotakin itsellesi uutta. Leimaa nauhaan tekstiä tai leikkaa niistä kuvioita. Täytä sivu pienillä ruseteilla tai rypytä nauhoja ympäri sivua. Kiinnitä liimaten, ommellen tai nitoen, pujottele nauhoja sirkkarenkaista tai luo koko työ nauhojen varaan. Nauhat voivat olla paljon muutakin kuin viivoja ja väriläiskiä – vaikkapa valokuvan kengissä ihan oikeina kengännauhoina!

Inspiroidu-challenge was to use ribbons in new ways. Well, mine is nothing special really but ribbons anyway. See, there is a fly on the letter “r” as I took a pic of this layout in the garden.

heinäkuu 079

Materials: paper BG, card stock Bazzill, rubons Daisy Ds, white ribbon American Crafts, aqua letters American Crafts, white letters DCWV, swirl Pink Paislee.

Advertisements

9 comments on “Both Love Water

  1. Tykkään kuvasta kovasti ja vesifiiliksestä koko sivussa. Noi valkoiset nauhat ja timantit ovat tosi hieno yhdistelmä. Niin ja kärpänen kanssa, ansaitsee ehdottomasti olla sivussa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s