Silmälasileikki Mumban kanssa

Hyvä ystäväni Hemppa on vierailevana inspiroijana Inspiroidu-blogissa. Haasteena tällä viikolla seuraavaa:

Haaste # 70

YMPYRÄN, KOLMION JA SUORAKAITEEN LIITTO

Haastetyöstä tulee löytyä kaikkia näitä muotoja. Nämä muodot ovat kaiken perusta, joten niiden varaan on helppo rakentaa millainen kokonaisuus tahansa. Yhdistele rohkeasti ympyröitä, kolmioita ja suorakaiteen muotoa. Työ voi olla pelkistetty yhden ympyrän, kolmion ja suorakaiteen liitto tai runsas graafisia muotoja toistava kokonaisuus.

My good friend Hemppa is the guest designer this week in the Inspiroidu-challenge. The task is to use a circle, a triangle and a rectangle in one layout. The title of this layout is “Playing with Mumba’s glasses”.

elokuu 156

Asetteluun sain ideoita Pencillinesin tämän viikon mallista. Kuvakollaasin olin tehnyt jo aikaisemmin, itse asiassa viime viikolla olisin halunnut sillä osallistua Haastan sinut -haasteeseen, joka oli hassuista ilmeistä, mutta en ehtinyt tehdä sivua valmiiksi. Ihanaa oli askarrella kunnolla pitkästä aikaa. Leiskaan oli pakko laittaa vähän maalia kuplamuovin avulla ja maalasin Tiimarin ylivärikkäät kirjaimet niin niitäkin saattoi käyttää. Oon tykästynyt pyöreisiin papereihin ja nyt mulla ei enää niitä ole. Onko sinulla vinkkejä mistä hankkia lisää?

The idea for the layout is from Pencillines‘ this week’s sketch.

Materials: papers Bazzill & My Little Shoe Box & Sassafras Lass, alphabets My Little Shoe Box & Tiimari, chipboard tree Pink Paisley.

Advertisements

17 comments on “Silmälasileikki Mumban kanssa

  1. Vähänkö ihana. Huippuja kuvia ja hyvin yhistelty ympyrät jne. Tuo kolmio tuottaa meikäläiselle tuskaa. Nuo tiimarin kirjaimet näyttää muuten tosi hyviltä, itsekin karsastan niiden kirkuvia värejä.

  2. Hei kunniakas asia saada nimikkosivu ja vielä Eiccusen kansssa yhdessä! Tosi hauska kokonaisuus ja Eikun ilmeet tulevat hyvin esiin, saispa vielä mukaan sen pään keikuttelun puolelta toiselle;-)

  3. Aivan ihana!!! Nuo kuvat on ihana HUIPPUJA ja tämä olisi tosiaan sopinut loistavasti ykköshaasteeseen :). hihii! Tuosta tuli hyvä mieli!

  4. aivan upea! tykkään kaikesta tässä tosi paljon. noi tiimarin kirjaimet maalattuna on tosi kivan näköiset kun niissä on niin runsaasti maalia. ja kuvat tietenkin ihanat. 🙂

  5. Tää on ihana! Tulin niin hyvälle tuulelle koko sivusta. Toi kuvakollaasi pyöreällä taustalla näyttää tosi hyvältä, samoin kuin monet muut pikkujutut. Loistosuoritus siis haasteeseen 🙂

  6. Kerrassaan hieno sivu! Tykkään seepiakuvien satunnaisesta asettelusta ja keskustan kuva-alueen ja taustan välisestä kontrastista. Ihanaa rytmiä ja taidokas toteutus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s