Upeat juhlat?

Inspiroidu-haasteessa piti käyttää kangasta.

Haaste # 71

KANGASTILKKUILOTTELUA

Kaiva esiin kangastilkkusi. Voit kiinnittää ne liimalla, teipillä tai ommellen – miten vain itse parhaaksi näet. Tilkkuja voi olla vaikka koko taustakartonki täynnä, mutta vähempikin riittää mainiosti. Kankaan laadulla ei ole väliä, se voi olla ohutta puuvillaa tai paksua farkkua. Voit ikuistaa muistosi johonkin vanhaan ja rakkaaseen vaatekappaleeseen liittyen ja hyödyntää osan vaatteesta. Kankaiden ei kuitenkaan tarvitse millään tavalla liittyä itse aiheeseen, ne voivat toimia kuviopaperin ja koristeiden tavoin värittämässä ja rytmittämässä kokonaisuutta.

The Inspiroidu-challenge this week was to use fabric in the layout.

upeat juhlat

Halusin tallentaa erään Messenger-keskustelun liittyen viime  lauantain järjestämäämme Intialaiseen lounaaseen.

I wanted to record a Messenger conversation regarding an Indian lunch party we organized last Saturday. The conversation is in Finnish but it is about my frustration of the guests who didn’t really appreciate the food my dear husband had been cooking until 3am on the previous night (single men just assume food to appear and dirty dishes to disappear), half of the guests had such a hangover from night before that they barely ate so we ended up having LOADS of food left as we had prepared a meal for 16 adults with normal appetite. One of the guests was still practically drunk and all they were talking about was where to go to drink again in the evening. All the little details, like silk napkins & table runner, asian type music at the background, little food tags I made, probably were unnoticed. Anyhow, the duty to invite this particular group of people is done.

Advertisements

13 comments on “Upeat juhlat?

 1. Harmi että jouduit laittamaan kysymysmerkin otsikkoon, kun näitte juhlien takia paljon vaivaa. Mutta onpahan tosiaan hoidettu. Leiska on kaunis ja tasapainoinen, tykkään noista neliöistä ja ompeluista ja siitä, että npari neliötä “puuttuu”. Bambi mahtuu aina joukkoon!

 2. ou nou, mikä tarina. Ruoka oli varmaan ihan törkeän hyvää, kuullostaa ainakin siltä. Ja tunnelma mahtava, kun olit nähny niin plajon vaivaa. Sivussa tykkään kans siitä, ettei neliöalue ole kokonainen ja bambin tuplareunaviivoista tulee kiva fiilis sivuun. likes.

 3. Että alkoikin suututtaa sun puolesta! No, onneks se on ohi nyt ja seuraavat juhlat sitten toivottavasti paremmalle porukalle.

 4. Mulla on ollut hirmuinen nälkä sen jälkeen kun luin noista ruuista. oiiiih! On kyllä tosiaan vaikea käsittää miten jotkut ihmiset vain eivät arvosta mitään +huokaus+. Mutta ainakin oli taas jotakin mistä tehdä leiska :).

 5. tosi kiva sivu! tykkään miten olet ommellut kehykset noihin pieniin kuviin.
  mutta ikävä kuulla miten juhlat meni. 😦
  tuli ihan kurja mieli teidän puolesta! jotkut ihmiset sitten ei tosiaan osaa arvostaa toisten vaivannäköä. ja vielä krapulassa/humalassa… aika tylyä touhua.

 6. En voi muuta sanoa kuin etta kyllapa on emannan-nakoinen sivu: tasapainoinen, klassisen kaunis, taitava, yllattava ja rauhoittava. Ja kun joskus vaan paasis niita ruokiakin maistelemaan… 🙂

 7. Pisti kyllä vihaksi 😦 Mä en olisi pystynyt syömään oikein mitään, mutta olisin silti ollut ihan fiiliksissä teidän vaivannäöstä! Jo pelkät kattausmateriaalit oli niin hienot! Kyllä te olette taitavia!

  Tykkään sivusta kovin ja varsinkin toi mesekeskustele journalingina on loisto oivallus.

 8. Noh, vaikka juhlat ei menneetkään niinkuin olisi toivonut (vähänkö kenkuttaa itseäkin teidän puolesta! 😦 )niin ainakin tuloksena on sentäs hieno skräppisivu aiheesta! Tykkään tässä värimaailmasta ja tasapainoisesta asettelusta, nätti, harmoninen kokonaisuus 🙂

 9. ja vaikka ne ei osottaneetkaan yhtään arvostavansa, ehkä ne kuitenkin arvosti. Ei vaan osanneet sanoa mitään.
  mä tykkään kans tosta journalingista. ja piparista.
  (toivottavasti et heittänyt “koristeluja” pois, niin voit samalla teemalla järjestää uudestaankin, paremmassa ja viihdyttävämmässä porukassa tosin)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s