Squeeze!

Lauran Haastan sinut… -blogi on edennyt kolmanteen haasteeseen. Nyt piti kokeilla luonnosta. Tuo vaippahousuinen-kuva odotti skräppäykseen pääsemistä ja tämä haaste oli sille sopiva. Halusin laittaa muistiin, kuinka ihanan pehmoiset on pikkuisen jalat. Pikkuisia paksuja reisiä tekee mieli puristella ja pieniä suloisia varpaita silitellä. Joka päivä ihmettelen, että miten noin pienillä jaloilla pystyy seisomaan :).

Laura’s Haastan sinut … -blog had its third challenge. There was this sketch we had to use. I wanted to document how squeezable are babies’ legs. I just can’t help squeezing the cute chubby thighs and the little toes and feet are just adorable. Every day I am amazed how it is possible to actually stand with such little feet :).

syyskuu 065

Materials: papers & bunny Sassafras Lass, alphabets Tiimari & American Crafts & Pink Paislee, stamped journaling tag October Afternoon.

Advertisements

9 comments on “Squeeze!

  1. hihii! aivan ihana! ja samaa mieltä vauvojen jaloista. en malta oottaa sen oman pikkusen pikkuruisia käsiä ja jalkoja ja varpaita. 🙂 pitikin kysymäni, että kuinkas vanha teidän nuorempi oli silloin tammikuussa siellä Intohimona skräppäys -tapahtumassa? nimim. mietin pääsenkö ens kerralla käärön kans mukaan. 😉

    • elinarsku, pikku-eikku oli 10 viikon vanha siellä tapahtumassa. ja hyvinhän se meni kun toinen veteli 4h päiväunia! mitä pienempi vauva sen helpompaa kaikki matkustelu ja tapahtumiin meneminen on! nyt en ottais kumpaakaan poikaa mukaan – aaargh! 2,5v ja 11kk on aikamoinen yhdistelmä, jotka kyllä tykkäis leikkiä saksilla ja paperilla ja liimailla (kalliita) tarroja sinne tänne!

      minkä ikäinen teidän pikkuinen on tapahtuman aikoihin?

  2. So you’ve finished it! Well done! It’s really a miracle that they can stand and even walk with those tiny feet!
    And that they don’t mind falling and getting back up again and again…

  3. Suuuuuuuuuuuuuupersuloinen!!! ja tuo paperi on aivan mahtava tuohon leiskaan :). Huippukiva aihekin! oih, ja kaikki nuo eri aakkoset on niin nameja! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s