Suvivirsi

Jälleen vaaleanpunainen sivu. Näitä  on jo kokonainen sarja, täällä, täällä, täällä ja täällä!

Olen kuunnellut Samuli Edelmannin Virsiä 2 -levyä. Siinä on ihana versio rakkaasta ystävästämme Suvivirrestä. Se saa mut aina nostalgiseksi, tuo mun mieleen paljon muistoja ala-asteajoilta ja luultavasti näin ulkomailla asuessa se kuulostaa entistä paremmalta. Halusin tallentaa Suvivirteen liittyviä ajatuksia ja tunnelmia sekä skräpätä yhden kesän onnistuneimmista valokuvista. Siinä onkin aina haastetta, saada hyvälle kuvalle arvoisensa sivu. Tämän sivun tekeminen olikin hidasta ja kokeilevaa, pohdiskelua ja mallailua ilman kiirettä. Nautin! Ja nautin myös lopputuloksesta! Erityisen mieluinen on tuo perhonen, jonka olen saanut Veeruliirulta, kiitos! Ja Nossulta lainasin ideaa käyttää neulaa perhosen kanssa.

suvivirsi

syyskuu 082 syyskuu 083

Tällä sivulla otan osaa kahteen haasteeseen – Craftican musiikkihaasteeseen sekä Haastan sinut… -blogin neljänteen haasteeseen, jossa piti käyttää vähintään neljää eri paperia.

In this layout I have documented one of the best pics from last summer. It is always such a challenge to create a page that honours the photo as it should. Making this layout was slow process, pondering and enjoyable. This time I am happy with the outcome. I seem to have a whole series of pink pages now, here, here, here and here! The layout is about one hymn that is always sung at schools in Finland when the spring term is over and the summer vacation begins. It brings a lot of memories.

Journaling-tagissa oleva teksti kuuluu seuraavasti: “Rakas Suvivirsi, niin muistorikas. Tuo mieleen hyvin elävästi kevätjuhlien malttamattoman jännityksen – kohta alkaa kesäloma! Niin moneen kertaa laulettu, yleensä piirtoheittimellä seinälle heijastettuna, kosketti pienen tytön sydäntä silloin, ja ihan yhtälailla edelleen.”

Materials: papers Bazzill & Basic Grey, alphabets American Crafts, tag K&Co, pearl trinket Maya Road.

Advertisements

13 comments on “Suvivirsi

  1. Voi ihana! Suvivirsi on _niin_ hyvä. Sivu on tyylikäs eikä yhtään liian cheesy. Taustapaperi on mainio ja perhonen neulan kanssa näyttää hyvältä.

  2. Ihana kokonaisuus! Värit korostavat kauniisti toisiaan ja piilotettu journaling on kuitenkin kivasti osana sivua! Ja kuva on tosi onnistunut! Ja tuo perhonen sopii tähän kyllä hyvin, joten ole hyvä vain! =)

  3. Onpa kaunis sivu, ja tosiaan kaunis kuvakin! Yksityiskohdat sopivat ihanasti yhteen – otsikon fontti, perhonen, reunukset. Suvivirttä laulelen nykyään lasten kevätjuhlissa ja ekalla kertaa oli vähän yllättävääkin, ai tämä tuntuu vieläkin tältä…! 🙂

    • kiva kuulla, että sitä edelleen lauletaan, kun välillä taisi olla semmoinen meininki, että kaikki vähänkin uskontoon viittaavat laulut piti lopettaa, niin kevätjuhlissa kuin joulunakin, jotta ei loukata muihin uskontokuntiin kuuluvia tai kirkkoon kuulumattomia.

  4. voi miten ihana sivu! niin raikas ja juuri sellainen mikä sopii Suvivirren kanssa. miten saat kuvan ympärille tuollaiset kuluneen näköiset reunat? ne näyttää tosi kivalta. kaikki yksityiskohdat on kauniita, etenkin juuri tuo perhonen. ihailin sitä aikaisemmin Nooran sivulla.

  5. Kaunista! Minäkin mietin noita kuvan reunoja: oletko raaputtanut vai käsitellyt musteella? Helmiperhonen on kykyllä niin ihana, ja Suvivirsi, ja pitsiboordit, ja lupiinit! 🙂

  6. Ihastuttava sivu!
    Ja tosiaan mitä vahnemmaksi tulee, niin sitä rakkaammaksi tuo virsi tulee. Lapsien kevätjuhlissa aina salaa pyyhin kyyneleitä. Tuo laulu kuvaa mulle koulun päättymistä ja mun syntymäpäiviä, mä kun alan kesän synttäreilläni. Se herättää paljon muistoja lapsuudesta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s