Loppukesän tunnelmia

Inspiroidu-haaste oli mun mieleen ja helppo toteuttaa. Mutta koska vaaleanpunaisia hörhelösivuja olen juuri tehnyt parikin, halusin tehdä toisen värisen kokonaisuuden. Ehkä se ei ole niin hörhelöinen ja romanttinen kuin olisi voinut olla, mutta em. syystä en halunnut toistaa itseäni.

The Inspiroidu-challenge was all about pink, lace, butterflies, poems, hearts, being romantic… As I have just made two layouts of pink and lace I didn’t want to do that anymore and went for another color scheme. This layout is about the feelings that the end of the summer and the beginning of the fall bring. It is my favorite time of year.

Haaste # 74

HEMPEÄÄ JA HÖRHELÖISTÄ

Millaisia mielikuvia sana hempeä herättää? Onko se pastellisävyjä ja pieniä perhosia vai pehmeitä pitsejä ja pieniä sydämiä? Tässä haasteessa voi vähän jopa liioitella, tarkoitus on saada aikaan siirappia ja sulaa suklaata – jos nyt ei ihan kirjaimellisesti kuitenkaan. Ehkä hempeys on romantiikkaa, ehkä unelmia? Ehkä se on tyttömäisyyttä tai omia lapsuuden muistoja, pehmoisia peittoja tai pieniä tossuja. Hempeys voi olla myös sanallista, runsasta runoutta tai tunnustuksia rakkaudesta. Olipa aihe mikä tahansa, tavoitteena on saavuttaa hempeä ja hörhelöinen tunnelma!

tunne-leiska

Materials: papers Pink Paislee & Basic Gray, letters AC.

Advertisements

8 comments on “Loppukesän tunnelmia

  1. Voi, miten herkkä! Ja ihana syksykuva! Mä en ole ehtinyt kuvata oikein mitään syksykuvia, pitääkin lähteä kuvausretkellä. Viime vuonna niitä tuli syyskuussa kyllä monen vuoden tarpeiksi 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s