Hauskojen muistojen vaunu

Jälleen yksi Inspiroidu-haaste tehtynä. Tällä kertaa osallistuin myös twistiin, eli kokosin oman sivun noudattaen mallia.

Haaste # 76

OMA LAPSUUSMUISTO

Kaiva esiin vanhat valokuvat ja muistele omaa lapsuuttasi. Muistoja riittäisi varmasti useaan albumilliseen, mutta poimi niistä yksi ja ikuista se. Jos vain mahdollista, käytä valokuvan kopiota originaalin sijaan. Vanhat valokuvat ovat arvokkaita, joten alkuperäisten kuvien skräppäämistä kannattaa harkita tarkkaan.

Another Inspiroidu-challenge completed.  This one was about  childhood memories. I made my layout about our caravan that we had for years  when I was younger. We never had a summer cottage which are very common in Finland but we had the caravan. I have so many fun memories of our trips around Finland and Northern Europe.

lokakuu 049

Supplies: cardstock and patterned papers Basic Grey & Sassafras Lass, bird Maya Road, letters American Crafts

Advertisements

12 comments on “Hauskojen muistojen vaunu

  1. aivan ihana kaiken kaikkiaan! tykkään ihan kaikesta tässä! värit, tarinointi, paperit ja toi kuva on ihana! ja lintu ja väriraita kuvan vieressä. 🙂

  2. Ihana! Ja mullakin on paljon hyviä muistoja tosta kyseisestä vaunusta. Kiva journaling ja hyvin twistattu. Näyttää luonnokselta, mutta vielä paljon enemmän sun omalta sivulta!

  3. No joo, tästähän aiheesta munkin pitää skräpätä! Toi boordinpalanen tuolla kuvan vieressä tuo ihanasti väriä ja vauhtia tähän sivuun, muuten värit on ihanan seitkytlukuset (tai kasarin alku), niin söpis tuo vaunukin että. Tipu iskee myös muhun, toimii hyvin.

  4. mullekkin tuli lämpimiä muistoja, joskus ollaan katottu mm. olympialaisten avajaisia vaunussa meidän mökillä…
    Kokonaisuudessaan symmpis ja hieno sivu.

  5. Niin, muistoja herättää tämä minussakin! Huvitti kovasti, että kun suunnittelin omaa sivuani, kokeilin myös ihan samoja kuviopapereita, mutta päädyin sitten toisiin ratkaisuihin. Tähän nuo sopivatkin hienosti, ja minäkin tykkään kovasti tuosta värinauhasta kuvan vieressä. Hienosti omalla tyylilläsi toteutettu haaste ja twist.

  6. Ihana sivu, ja mäkin uppouduin miettimään niitä reissuja, joilla itse olin mukana, ja niitäkin, joita oon nänhyt vaan videolla:) Pitää kyllä todella nostaa hattua äidille ja isälle, että lasten iästä ja mahdollisista asenteista huolimatta he loivat meille niin mukavia muistoja aikuisiällä muisteltavaksi:)

  7. MUMBA: Onneksi oli noin värikäs vaunu, että tuli hieno syystunnelmainen sivu. Ihailen teitä kaikkia skräppääjiä! Perin tavallisesta valokuvasta saa muistorikkaan kokonaisuuden. Kaikki äidit tietävät, että ‘vaihtelu virkistää’ ja ‘kyllä se kotiolot voittaa’. Eli välillä on vaan kiva olla ihan muualla ja seikkailla. Kun 6-henkinen perhe liikkuu, oma ‘hotelli’ on aika kätevä ja edullinen tapa nahdä monia paikkoja. Kun olitte vähän isompia, muutimme välillä Jussin kanssa kahdestaan vaunuun pihalle viikoksi ja lapsilta salaa paistoimme makkaraa nuotiolla iltamyöhällä…..Piharomantiikkaa. Näin tämä sivu herätti minussakin monia kivoja muistoja. Those were the days….

  8. Ihana! Tässä on tunnelmaa! Kiva eläväinen tarinointi ja kiva kun on paljon tekstiä 🙂 Mulle tulee kans omat matkustusmuistot tästä mieleen ja tosta taustapaprusta tuli fläshbäckit teltasta ja telttakankaasta. Tai lähinnä sen pohjamuovista, joka on samansävyistä 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s