look.glance.gaze

Uusin Inspiroidu-haaste vaikutti niin haastavalta, että meinasi jäädä tekemättä. Mutta onneksi ei jäänyt, sillä tykkään valtavasti lopputuloksesta! Luulin, että joudun turvautumaan jätskitikkuun, jotta saan haasteen toteutettua, mutta sitten löysinkin tarvikkeitteni joukosta ihania vaneripuita :).

Haaste # 77

PUU SKRÄPPÄYSMATERIAALINA

Skräppää käyttäen jotain puista materiaalia. Voit hyödyntää esimerkiksi pieniä puuesineitä, jäätelötikkuja tai kaarnan ja viilun palasia. Jokaisesta kodista löytynee hammastikkuja, niistä voi koota mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Jos olet valmis hulluttelemaan, liimaa työhön pieni puuhaarukka, voiveitsi tai soppakauha. Ja mikäli et kammoksu sivulla olevien koristeiden paksuutta, voit ikuistaa muiston uudesta laminaatista tai parketista pienen mallipalan muodossa. Tällaisia mallipaloja voi käyttää myös persoonallisina skräppialbumin kansina! Hillitympiin kokonaisuuksiin pääsee pienillä puisilla kirjaimilla ja numeroilla, niitä löytyy lähes kaikista askartelutarvikkeita myyvistä liikkeistä.

The Inspiroidu-challenge this week was to use wood as material in the layout. I wasn’t excited about this at all but started a layout anyway and in the end it turned out very well! At first I thought I will just have to use the option I considered obvious and boring – the stick from ice cream but then I found some trees made of wood from my supplies. Perfect!

look.glance

Supplies: cardstock Bazzill, papers Basic Greay, letters American Crafts, tree Lindys’ Stamp Gang.

Advertisements

12 comments on “look.glance.gaze

  1. Absolutely adorable! Once again, I love the colours. Even the colours of E’s T-Shirt are a perfect match for the green, brown and white of the rest of the layout.

  2. kiitos jälleen kivoista kommenteista! hauskaa, että monet ovat kommentoineet “kukkivaa puuta”! leiskaa tehdessäni en yhtään edes ajatellut moista, itse asiassa tuo kukka on leikattu sen alla olevasta paperista ja liimattu tuohon peittämään valokuvan reunassa olevaa printtausvirhettä :).

    itsekin tykkään kovasti otsikosta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s