Sopuisat vain kylvyssä

Osallistuin Paperikierteen lokakuun haasteeseen väreillä (sininen, vihreä, ruskea). I take part in Paperikierre’s October Challenge with colors (blue, green, brown).

IMG_9498

Supplies: cardstock Bazzill, papers 7Gypsies & My Minds Eye & KI Memories (numbers), rubons Sassafras Lass, ribbon Hobby Craft, letters Pink Paislee & Prima.

Advertisements

6 comments on “Sopuisat vain kylvyssä

  1. aivan mahtavan ihana! tykkään väreistä, asettelusta ja koristeista! maaliroiskeet kruunaa koko jutun. ja kuva on mahtava. 🙂 mä ehkä joudun skräpistään tän asettelun.

  2. Niin nätti ja söpö sivu! Värit, paprut (mullakin on tota siniruskeaa paprua, en vain ole raaskinut käyttää sitä vielä), pitsi ja maaliroiskeet, wauh! 🙂

  3. mä tykkään kans. (ja todennäkösesti pojat oppii veilä leikkimäänkin toistensa kanssa. mä luulen että osittain helpottuu kun T. täyttää 3. meillä ainkain helpottu…)

  4. Mainio asettelu, ja olet yhdistänyt onnistuneesti tosi erilaisia kuoseja. Hassua tuo kylpyjuttu sinänsä, meillä ainakin kylvyssä meno aina yltyy mahdottomuuksiin…:)

  5. Hieno, hieno sivu, tykkään kovasti!!! Pidin erityisesti kuva-alueesta kiertävästä tekstistä, taustan ‘roiskeista’ ja oivaltavasta numeroiden käytöstä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s