Growing into Fatherhood

Inspiroidu-blogissa on alkanut Kuukauden haasteet upeine palkintoineen. Ensimmäisen haasteen deadline koittaa ja tietenkin olen mukana. Haasteena oli askarrella isälle seuraavin ohjein:

In the Inspiroidu-blog there are new monthly challenges. The October one was to scrapbook a present for father for Father’s Day (the second Sunday in Nov).

SKRÄPPÄÄ ISÄLLE

Muista isää isänpäivänä – skräppäämällä! Kokoa hänelle pieni albumi yhteisistä hetkistänne lapsuudessasi, parhaista muistoistanne nuoruudessasi tai isän antamista hyvistä neuvoista. Aihe voi olla mikä tahansa, mikä liittyy isään. Voit skräpätä myös isoisälle tai omien lastesi isälle – kaikille heille, jotka juhlivat marraskuun toisena sunnuntaina. Olipa kohde sitten kuka tahansa, skräppää aiheella isä.

–  vähintään kymmenen (10) sivun kokonaisuus (muoto, koko ja toteutustapa vapaa)
–  sivumäärään ei lasketa ns. täytesivuja (pelkät kuviopaperit tai kalvosivut välilehtinä jne.)
–  valokuvia tulee sijoittaa vähintään viidelle (5) sivulle, pelkkä kirjoitus joka sivulla ei riitä
–  tekstiä ja tarinaa tulee olla muussakin muodossa kuin otsikoissa
–  työssä tulee käyttää ainakin kahta itse tehtyä koristetta
–  valmiille työlle tulee tehdä jonkinlainen lahjapakkaus (rasia, pussukka tms.)
–  lahjapakkaukseen tulee liittää itse tehty onnittelu- tai pakettikortti
–  työ tulee laittaa kokonaisuudessaan esille blogiin (tms.), nimiä ja kasvoja voi sensuroida

Omat koristeet ovat tuo nappijuttu kortin takana sekä albumin viimeisellä sivulla oleva leimattu sydän. Kaiversin nimittäin leimasimen itse (kiitos Xingin avun ja avokätisyyden)! Embellishments made by me are the  button thing behind the card and the stamped heart on the back cover. That stamp I carved myself (thanks to Xing)!

fatherbook

Tässä kortti edestä ja takaa. Here is the front and the back of the card.

fatherbook 01fatherbook 02

Ja tässä kirjanen, ensin etukansi, sitten aukeama kerrallaan ja viimeiseksi takakansi. And here is the minibook, first the front cover, then the pages and finally the back cover.

fatherbook 00

fatherbook 03

fatherbook 04

fatherbook 05

fatherbook 06

fatherbook 07

fatherbook 08

fatherbook 09

fatherbook 10

fatherbook 19

Ja lopuksi lahjapakkaus, jonka itse taittelin. And finally the gift pack that I folded myself.

lokakuu 123

Käytin täältä löytämääni mallia, jonka suurensin ja jonka mukaan leikkasin 12×12 -paperista kuvion. I used a template found here, I just enlarged it and cut from 12×12 paper.

lokakuu 121lokakuu 122

Supplies: paper Basic Grey (Eerie pack) & Sassafras Lass, owl stamps Sassafras Lass (Olivia & Pals) & Maya Road (Build a Tree), heart stamp my own production, letters My Little Shoebox & Dymo, clock overlay Teresa Collins, rubons Basic Grey, ribbon American Crafts

Advertisements

15 comments on “Growing into Fatherhood

  1. Vau, olet tajunnut olla ajoissa liikkeellä. Viimehetken paniikeissa ei tollasta luoda :). Mikä aarrelahja sun miehelle! Joskus on vaikea keksiä lahjoja, jotka oikeasti ilahduttaa…

  2. Tuo lahjapaketti on hieno ja kortti on myös todella viehättävä. Itse minikirja on soma ja upeasti olet osannut vangita olennaisen isänä olemisesta. Hieno lahja A:lle!

  3. Mieletön tuo asettelu sivuilla, jäin oikein ihastelemaan sitä 🙂 Tykkäsin kyllä kaikesta muustakin tässä, rasia oli myös ihan mahtavista paras. Näyttää ihan leivokselta, nam.

  4. Vähänkö toi rasia jo yksistään on hieno! pitää pitää mielessä ja kokeilla itsekin. Mutta siis itse kirja on tyylikäs ja miehekäs, mutta samalla hempeä ja suloinen. Nappisuoritus siis ja taatusti arvostettu isänpäivälahja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s