Siskot & irtokarkit

Jee mikä haaste, sekä aihe että twisti tällä viikolla Inspiroidu-haasteblogissa!  Mieleen tuli heti vaikka mitä ideoita sivun toteuttamiseen.

Haaste # 79

SISARUSSUHTEET

Voit lähestyä aihetta hyvin perinteisesti tai ainoana lapsena hieman päinvastaisesti soveltaen. Mikä on suhteesi pikkusiskoosi, suojeleva ja ehkä jopa hieman äidillinenkin? Entä isoveljesi, millaisia ajatuksia hän herättää? Jos olet ainut lapsi, oletko joskus kaivannut sisaruksia ja miltä ainoana lapsena olo on tuntunut? Entä omat lapsesi, miten koet heidän sisaruutensa? Tai omat vanhempasi, miltä heidän esimerkkinsä ja käytöksensä on tuntunut omien sisarustensa suhteen? Aihetta voi lähestyä eri näkökulmista, tulkitse vapaasti.

I really enjoyed this week’s challenge at the Inspiroidu- blog! It was about recording relationships with siblings. I also used the sketch given. The layout  is about my and my sisters. We are very similar in many ways but when it comes to choosing sweets, we have major differences. I like almost only chocolate and yogurt sweets. One of my sisters likes the fruity stuff with a few chocolates and some salt liquorice. The other sister chooses all the sour ones and a couple of choco bits to neutralize the acidity of the sour sweets :). All this probably doesn’t make much sense if you are not familiar with the “loose candy”,  sweets sold separately and when buying the price is defined by the weight of the goodie bag.

PICT0351

Tätä sivua varten piti tehdä vähän empiiristä tutkimusta, jonka tuloksesta minulla oli vahva hypoteesi aikaisemman kokemukseni perusteella. Niinpä raahasin rakkaat siskot Filmtowniin karkkiostoksille sunnuntai-iltana, vaikka oltiin ahdettu itsemme täyteen jätskiä ja mudcakea. Ja tulokset vastasivat hypoteesiäni. Vaikka meissä siskoissa on kovasti samaa, niin irtismakumme ovat erilaiset. Yksi asia siinäkin kuitenkin yhdistää – kukaan meistä ei valinnut pussia täyteen mustia!

Tässä tekstit, jotka eivät oikein taida näkyä, suoria lainauksia tutkimuksen haastattelusta :):

Otsikko – Siskot, niin erilaiset kun ostetaan irtokarkkeja.

L: “ruskeaa ja valkoista, eli suklaa- ja jugurttikarkkeja, muutama laku ja hedelmä mausteeksi”

N: “eniten hedelmiä, sopivasti suklaata ja muutama salmiakki”

G: “kirpeitä ja väkeviä, pari suklaata tasoittamaan happoja (liika suklaa tekee pussin tunkkaiseksi :D)”

Mitä karkkeja sinä valitset karkkipussiisi? So what sort of sweets do you like?

Supplies: paper BG (Indian Summer) & Creative Imaginations & Fancy Pants, letters American Crafts & dymo & My Little Shoebox

Advertisements

13 comments on “Siskot & irtokarkit

  1. tosi hauska idea tähän haasteeseen! ja toteutuksesta tykkään myös paljon! noi indian summer-paprut on niin ihanan värisiä ja tässä leiskassa sopii kaikki hyvin yhteen. karkkeja myöten! mulle salmiakkia kiitos!

  2. Ei vitsit miten hauska idea sivussa! Ja miten hyvin twistaus sopii tähän teemaan! Valokuvat on hauskasti käsitelty osittain mustavalkoiseksi. Vitsit että tää toimii! 🙂

  3. Ihana aihe ja super hauska toteutus. Otsikon asettelu ja fontit on erikoisesti mieleen. Mä oon g:n kanssa samoilla linjoilla: kirpeitä ja väkeviä mun pussiin!

  4. Hei tästä tuli magee! Eniten mua naurattaa sun ja Gretan nakeilta näyttävät sormet 😀 (sori!) Hieno sivu ja hauska aihe kaiken kaikkiaan. Koskaan ei ole empiirinen tutkimus ollut niin makoisaa kuin sunnuntaina!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s