Herkku

Omistan tämän sivun semmoiselle herkulle, joka kerrankin on jotain muuta kuin suklaata. I dedicate this layout to a treat that is for once something else than chocolate.

herkku

Idea tähän työhön tuli Xingin skräpistämishaasteesta. Tähän leiskaan otin Xingiltä ideat muotoonleikatun paperin puolittamisesta, linnusta ja värimaailmasta (vaaleanpunainen, vaaleansininen). Olipa kivaa tekemistä, vaikka pitikin vähän hoppuilla kiireessä. The idea for this layout came from Xing’s scraplifting challenge. For this layout I scraplifted from her layout the divided paper, the birds and the color scheme (light blue & pink). The treat that I am talking about in the layout is whipped lingonberry porridge. May sound weird to you but it is lovely! Next time you visit me, ask me to make this for you to taste!

Supplies: papers Basic Grey & Making Memories, letters American Crafts, felt hearts & pearls Prima

Advertisements

4 comments on “Herkku

  1. Katsoin tota kuvaa ja mietin että mitä ihmeen vaaleanpunaista herkkua tämä oikein on 🙂 Hyvä vanha perus vispipuurohan se siellä! Se on kyllä ihan mielettömän hyvää munkin mielestä. Sun sivuja on aina kiva lukea ja yhtyä moniin tunnelmiin. Kiitos ❤

  2. Sun täytyy kyllä koota erillinen kirja näistä ruoka-aiheisista sivuista! Nää on niin huippuja ja kun on vielä reseptit mukana! Vispipuuro on nam!

  3. Herkulliselta näyttää (ja kiitos Heini kun paljastit, mitä kuvassa on, mietin samaa 🙂 Palkinto on lähdössä sinulle; lähetäthän sähköpostia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s