Meaningful Age

Inspiroidu-haasteen aiheena oli Merkityksellinen ikä. The Inspiroidu-challenge this week was to scrapbook about a meaningful age.

Haaste # 81

MERKITYKSELLINEN IKÄ

Olipa se sitten kauan odotettu seitsemän kun aloitit koulun, 15 kun sait mopokortin, maaginen 18 kun tulit täysi-ikäiseksi, neljännesvuosisata jota odotit kuin kuuta nousevaa, kriittinen kolmekymmentä tai kirottu neljäkymmentä. Tai ehkä se on kiireinen viisikymmentä tai vuosi vailla kuuttakymmentä? Ehkä se on eläkeikä joka häämöttää ja odotat mahdollisuutta keskittyä täysillä omiin harrastuksiin? Mikä on oma merkityksellinen ikäsi ja mitä ajatuksia se herättää?

Varmasti tähän aiheeseen saisi tehtyä useitakin sivuja. Päädyin aiheeseen, joka silloin tällöin pyörii mielessäni ja yritän myös siitä itseäni muistuttaa: sitku- tai silloinku-elämän sijasta olisi hyvä muistaa elää nyt-elämää!

Supplies: cardstock Bazzill, patterned paper BG, felt flower Jillibean Soup, rubons Papermania

Advertisements

6 comments on “Meaningful Age

  1. kaunis sivu. kiva kuva.
    teksti on totta.
    vaikka mä olenkin kyllä ollut tosi kiitollinen tästä rauhallisesta kotiäitielämästä nyt kun kaikki ylimääräinen vie hirvittävästi niitä vomia, joita mulla ei tällä hetkellä ole.

  2. Olen minäkin tyytyväinen kotona viettämiini vuosiin, mutta sitä kadehdin, etten silloin skräpännyt esim. tällaisia ajatuksia. Vaikka olisinkohan edes osannut pukea sanoiksi tunnelmiani niin hienosti kuin sinä aina teet! Tärkeä sivu ja tärkeä oivallus!

  3. Ommu ja Mumba ovat eläneet jo ‘monta ikää’ ja kumma kyllä, aina kulloinenkin ikä tuntuu mielenkiintoiselta. Eikö vaan, Ommu? Mutta totta on, että juuri nuo lasten kanssa kasvamisen vuodet olivat varmaan niitä merkityksellisimpiä kun niillä on niin mittaamaton vaikutus jälkipolveen. Hui, tajusinko sitä silloin? ‘Tylsästä elämästä’ tulee mieleen juttu, jonka kuulin kerran: Äiti soitti tyttärelleen ja kysyi, mitä kuuluu. Tytär kertoi, että ihan sitä tavallista tylsää vaan, lapset melskaa ja sotkee, eikä mitään saa tehtyä rauhassa. Auto temppuilee ja talous on tiukalla. Äiti vastasi: “No sittenhän on kaikki hyvin.”

  4. Kaunis tarinointi taas kerran. Mullekkin on niin tuttua tuo sitten kun elämä, tälläkin hetkellä se on niin ajankohtaista. Sivu on oikein harmooninen ja ihanan syksyiset värit.

  5. Kylläpäs on onnistunut letteri jälleen. Ja miten ihana journaling ja niin totta: se merkityksellinen ikä on just nyt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s