Haikeus & helpotus

Tämän viikon Inspiroidu-haasteen tein minulle ajankohtaisesta aiheesta. This week’s Inspiroidu-challenge was to use paint for scrapbooking. My layout is about both the sadness and relief of giving up breastfeeding.

Haaste # 82

MAALATEN SKRÄPÄTTY

Toteuta tämä haaste maalaten monipuolisesti. Käytä maaleja mahdollisimman paljon, voit maalata taustan, otsikon, koristeita ja kuvioita – jopa kuvan, mikäli olet todellinen taiteilija! Voit käyttää millaisia maaleja haluat, myös vesivärit voidaan laskea maaleiksi. Voit toteuttaa haasteen sivellintä sutien tai pensseliä heilutellen, hammasharjalla roiskien tai sormiväreillä sotkien.

Minulla ei ole varsinaisia skräppäysmaaleja. Tässä työssä käytin akryylimaalia sivun reunaan ja perhoseen. Sivun asettelussa käytin mallipohjaa. Here is the sketch I used.

Supplies: cardstock Bazzill, paper BG (Marrakech), pear pin Maya Road, alphabets Prima & Creative Imaginations, pearls on butterfly Prima.

Advertisements

13 comments on “Haikeus & helpotus

  1. Voi haikeus… Minä tiesin viimeisellä kerralla että se oli viimeinen. Ja itkin. Ja valvoin itkien seuraavan yön. Voi niitä hormoneja.

    Ihana leiska 🙂

  2. Voi, miten herkkä. Toi perhonen kruunaa koko sivun. Tykkään taas kerran kaikesta: twistauksesta, journalingista, väreistä, kuvasta ja koristeista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s