Kaunista sirpaleinakin

Jatkan askarteluja ajankohtaisilla aiheilla. Pieni tuholainen on päässyt talossa valloilleen. I continue with current topics in my layouts. A little terminator has invaded my house.

Tällä sivulla osallistun Inspiroidu-blogin haasteeseen olla käyttämättä paperia työssä. With this layout I take part in Inspiroidu-blog’s challenge not to use paper in the layout. The base is Prima’s canvas (I am actually not sure whether it is paper or fabric. to me it feels more like fabric), the text is printed on a transparency.

Haaste # 83

EI PALAAKAAN PAPERIA

Kangasta, kalvoja ja mielikuvitusta. Käytä työssä mitä tahansa materiaaleja, mutta unohda paperi. Jos käytät taustalla esimerkiksi kangasta, voit toki koota työn kartongin varaan. Ideana on, että paperia olisi näkyvissä mahdollisimman vähän, kuten tarinalappusessa tai pienessä tekstiliuskassa.

Pohjana on käytetty Priman canvas-materiaalia. Sivua tehdessäni alkoi vähän epäilyttämään, että onko tuo canvas nyt sitten kuitenkin paperia. Minusta se on enemmän kangasta (vähän niin kuin huopaa) kuin paperia, niin ajattelin sitä ostaessani. No, on mikä on, muut päättäköön kelpaako haasteeseen vai ei. Journaling on printattu kalvolle, koristeina Maya Roadin pikkuiset muovilinnut. Kirjaimet ovat American Craftsia ja Creative Imaginationsia.

The text tells about an incident we had on last Friday. My youngest boy managed to pull out a pile of serving dishes from a cabinet and the two biggest ones, by Pentik, broke. I sat on the floor to sob and of course then my older boy got worried and came to me saying: “Mama, don’t cry. A repair man will come back (we had had a maintenance guy fixing the house on the day before). Nobody got hurt.” So it was time for Mama to learn an important lesson – materia is not important, more important is that nobody got hurt!

Tämän tempun jälkeen seuraavana päivänä samainen pikkukaveri huomamaattani oli löytänyt tiensä pissapotan luokse, jossa sitten iloisena loiskutteli käsiään niin että hihat olivat ihan märät ja kokolattiamatto sekä verhot olivat myös saaneet osansa. Pitää varmaankin alkaa pitämään paremmin silmillä tuota yllättävän vahvaa, ehtivää ja uteliasta ukkelia…

Advertisements

10 comments on “Kaunista sirpaleinakin

  1. Voi ei! Oisi kyllä minultakin itku päässyt, nuohan on ihan hirmu kalliitakin 😦
    Aivan upea sivu kyllä, ei voi muuta sanoa ja todellakin hienoja rikkinäisinäkin. Ihanat värit sivussa ja ihanat perhoset ja linnut!

  2. Niin muuten, etten vain ota kunniaa itselleni hienoista perhosista ja ompeluksista: ne ovat tuossa Priman canvas-pohjassa valmiina! Olikin helppo tehdä sivua kun koristeita ei juurikaan tarvinnut lisäillä. Niin ihana tuo pohja on jo sellaisenaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s