Kasvamista yhteen ja yhdessä

Uusi Inspiroidu-haaste kehotti pohtimaan kasvua. The new Inspiroidu-challenge was about growth which there are many kinds. Physical, emotional etc.

Haaste # 84

KASVU

Voit lähestyä aihetta haluamallasi tavalla, joko fyysistä kasvua käsitellen tai henkistä matkaa tutkaillen. Kasvun ei tarvitse rajoittua vain ihmisiin ja eläimiin, se voi käsitellä luontoa tai jopa pankkitilin saldon paisumista. Kasvu on sana, jota voi tulkita monella eri tavalla. Pysähdy miettimään mitä se voisi olla ja sovella sitä perinteisesti tai hyvinkin omaperäisesti.

Itse olen saanut parin viime kuukauden aikana seurata kuinka meidän pienet pojat ovat kasvaneet ystäviksi ja kuinka hauskaa heillä on yhdessä! Ei ole kauaakaan kun tein sivun siitä kuinka pojat tulevat toimeen keskenään vain kylpyhetken aikana. Onneksi tässä asiassa on nyt tapahtunut huimasti kehitystä! During the last couple of months I have been witnessing some development in the relationship of our little boys. It is not long ago when I made a layout of how they get along only at bath time. Now they obviously have started to like each other, be silly together, copy each other, bigger taking care of the smaller one, laughing together. It is just adorable to watch.

Tykkään kovasti sivusta! Kuva on syyskuulta, ei täällä Saksassa toki noin lämmin enää ole! Kuva on yksi tämän vuoden ehdottomista lemppareista ja onneksi sain aikaiseksi mieleiseni sivun kivalle kuvalle. Tagissa on kertomusta siitä kuinka pojista on yhtäkkiä tullut ystäviä, veljeksiä, he nauravat yhdessä, matkivat toisiaan, hassuttelevat, isompi pitää huolta pienemmästä. Tässä minulla varmasti melkoinen parivaljakko kun vähän kasvavat :). Virkkasin leiskan reunat. Olipa hommaa! I really like this layout. The picture is from September, it surely isn’t that warm anymore here in Germany! The picture is one of my favorites from this year and luckily I managed to put together a layout that compliments the good photo. The edges of the layout I crocheted. A lot of work!

Supplies: patterned paper Basic Grey, arrow My Mind’s Eye, letter American Crafts & Daisy D’s.

Advertisements

6 comments on “Kasvamista yhteen ja yhdessä

  1. Ihana sivu ja voi kuina kiva kuulla!
    sitä on tosi kiehtovaa ja kivaa seurailla sitä sisaruutta. Ollaan me onnekkaita kun meillä on tilaisuus seurata sitä ja meillä molemmilla on omia kivoja sisaruksia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s