Nurture your mind with great thoughts

On moniakin asioita, joita haluan ensi vuodelta. Yksi niistä on lukeminen. Tämä sivu kertoo siitä ja tällä osallistun Inspiroidu-haasteeseen. There are many things that I am hoping for of the new year 2010. One of the things is reading, more reading. This layout is about that and I also take part in Inspiroidu challenge that is about the New Year’s resolutions and dreams.

Haaste # 87

UNELMIA JA UUDEN VUODEN LUPAUKSIA

Kun katsot ensi vuoteen, mitä näet? Mistä haaveilet ja unelmoit? Mitkä ovat tavoitteesi? Mitä asioita ensi vuosi mahtaakaan tuoda tullessaan ja mitä toivoisit alkavalta vuodelta? Mitä olet ajatellut aivan varmasti tekeväsi ja minne meneväsi? Aiotko tehdä lupauksia vuodelle 2010? Skräppää haaveista ja unelmista tai niistä paljon puhutuista lupauksista.


Supplies: canvas Prima, tree embellishments Maya Road, patterned paper Sassafras Lass.

**

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA – HAPPY NEW YEAR!

Advertisements

11 comments on “Nurture your mind with great thoughts

 1. Kiva! Ja todellakin pitäisi lukea enemmän. Asettelu ja taustapaperi on ihan nappivalinnat. Hyvää uutta vuotta sinne Saksaan!

 2. Kiva lupaus 🙂 Onko tuo I love dirt muuten hyvä? Luin siitä jostain, mutta jäin miettimään, ovatko suomalaiset jo tarpeeksi maanläheisiä valmiiksi. Hih 🙂

  • kyllä se on ihan kiva kirja. olen vähän huono ulkoilija lasten kanssa ja täällä keski-euroopassa kun tuo ulkoilukulttuuri on ihan erilaista (ts. olematonta) suomeen verrattuna, on kiva saada vinkkejä ja inspiraatiota siihen täällä. kirjassa kiinnitetään huomiota siihen, kuinka lapset alkavat olla niin erkaantuneita luonnosta kaiken tietokone- ja tv-tarjonnan takia. kirja on jaoteltu vuodenaikoihin ja antaa paljon vinkkejä, esim. ulkoiluideoita (“levitä viltti puun alle ja lukekaa siellä kirjaa”) ja kuinka tuoda luontoa kotiin. tosin jotkut ideat ovat suunnattu joillekin muille kuin suomalaisille :), esim. “pidä auton ikkunaa auki, jotta ajaessa lapset tuntevat raikkaan ilman kasvoillaan”! ehkä tuommoinen autoilu on sitten “ulkoilua” jossain päin maailmaa.

   suomessa kyllä ulkoilu on välillä vähän pakkomielteistäkin, mutta täällä ulkomailla ollessani kaipaan niitä ulkoilumahdollisuuksia, mitä suomessa on lapsille.

 3. Hyvä lupaus! Sivu on kaunis, tykkään kovasti noista kuviopaperista leikatuista koristeista. PS: December Dailyasi oli tosi kiva lukea 🙂

 4. Loistava lupaus! Tuo sitaatti on niin hyvä, se pitää muistaa! Ehkä teet ensi vuonna sivun vuoden lukemisista??
  Itse luin varmaan vähiten ikinä viime vuonna, kun askartelu innosti niin isosti. Joululomalla tulikin kahlattua läpi viisi kirjaa ja muutama vielä odottelee vuoroaan yöpöydällä…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s