Jäälyhdyt – Ice Lanterns

Avaan uuden askarteluvuoden osallistumalla Inspiroidu-haasteeseen #88. Its a new crafts year and I start it by taking part in Inspiroidu challenge #88. The theme this week is “frozen”.

JÄÄSSÄ – Inspiroidu-haaste #88

Jäässä voi olla niin henkisesti kuin fyysisestikin. Talven paukkuvat pakkaset voivat aiheuttaa toimintakyvyttömyyttä monella tavalla, julkinen liikenne myöhästelee ja sähköt katkeilee. Auton ovet ovat jäässä, sormenpäitä punottaa ja lapsi on testannut jäätynyttä metallitolppaa kielellään. Jännitys voi lamaannuttaa ihan totaalisesti, jolloin sitä on ikään kuin jäässä. Esitelmät ja luennot, ehkä jopa ensitreffit. Jäässä voi olla myös jonkun sydän, tai siltä voi ainakin tuntua. Myös näistä ikävistä kokemuksista voi skräpätä, ne ovat tunteita ja elämää siinä missä iloisemmatkin asiat!


Ihan simppeli ja nopea perussivu tästä tuli, tykkään. Tämä 6×12-koko on niin hauska tehdä! A quick and basic layout, this 6×12-size is so much fun! The layout is about ice lanterns I managed to make just before Christmas as it luckily was over -10C which is practically the requirement to make the freezing successful.

Supplies: cardstock Bazzill, patterned paper Deja Vu, notebook page Making Memories, brad Pink Paislee, paperclip from Hemppa, letter stickers My Little Shoebox

Advertisements

11 comments on “Jäälyhdyt – Ice Lanterns

  • joo muakin hymyilytti nähdä sun sivussa jäälyhty. sun lyhty taitaa olla vielä hyvissä voimissa, mun suli heti joulun jälkeen!

 1. siis tama on mun mielesta yksi hienoimpia sivuja mita olen taalla nahnyt!! (kaikki ne on hienoja, mutta tama on mahtava)
  tosi hieno asettelu, klemmarin nakoinen metalli juttu on makee yksityiskohta. sininen paperi on taydellisen varinen ja kaunis ruskeaa taustaa vasten. ihana miten paperin ylakulma on taitettu. ja viimeisena mutta ei vahaisimpana, sivun muoto on huikea! tykkaan valtavasti miten se on pitka ja “hoikka”.
  kerrassaan hieno kokonaisuus!

 2. Nyt alkoi innostamaan tuo 6×12! Noitahan voisi laittaa sekaan 12×12-albumiin ja tehdä esim. puolentoista sivun kokonaisuuksia, tai aukeama, jossa tuommoinen keskellä. Jos isompaan sivuu laittaa paksumpia koristeita, niin tuommoinen mahtuis sekaan. Olin kyllä ajatellut tätä jo aiemmin, mutta nyt vasta innostuin, kun näin tuon sivusi! Söpö!

  • mulla on noille 6×12-kokoisille sivuille omankokoisensa muovitaskut. ainakin american craftsin 12×12 D-ring-albumiin voi laittaa sekaisin eri kokoja (ei tosin vaakasuuntaista 8,5×11) ja niin mulla on eri koot sulassa sovussa samoissa kansissa.

 3. A teki meillä 5 jäälyhtyä ja ollaan iloittu niistä koko joulun ja uudenvuoden vaihteen ajan. Ne on niin kauniita kynttilöineen!

  Tuo sivukoko sopi mainiosti aiheeseen, ja sivu on herttaisen tunnelmallinen kuten pitääkin.

 4. Oh miten ihana! Supernätti sivu ja ihana, tunnelmallinen valokuva! Tässä on ihanaa jäistä tunnelmaa samassa paketissa lämpöisyyden kanssa. Ihana pompulanauha korostaa vielä lämpöä 🙂

 5. Onpa tosi jännä sivukoko! Kuva on jälleen kerran tosi onnistunut ja tunnelmallinen. Yläkulman taitekoriste on kiva – taidanpa skräpistää sen johonkin sivuuni 🙂

 6. Ihanan paljon jäälyhtyjä! Kaikki koristukset toimii niin hyvin yhteen. Tykkään tuosta oranssista pampulanauhasta, kun yleensä jääsivut on vain sinisiä ja valkoisia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s