Hullu vai nero?

Monen monta ideaa tuli tämänviikkoiseen Inspiroidu-haasteeseen! Päätin tehdä sivun ajankohtaisimmasta, vaikkakin rasittavasta aiheesta. This week’s Inspiroidu challenge was about choosing.

Inspiroidu #95: Entten tentten teelikamentten

Joskus iskee valinnan vaikeus. Vaikeus voi johtua vääränlaisesta valikoimasta, mutta myös liian runsaasta sellaisesta. Valintoja on kuitenkin tehtävä, usein jopa ihan sokkona. Jos valinta on erityisen vaikeaa, ainahan voi mennä “entten-tentten-teelikamentten” -periaatteella.

Mainittakoon, että ei pojalla sentään kaulapantaa ole, vaikka kuvasta saattaakin sen vaikutelman saada. Flexi on kytketty takin ripustuslenkkiin! Tähän saakka hihnan käyttö on tuonut positiivista kehitystä. Emme tietenkään käytä hihnaa koko ajan, vaan vain tarvittaessa. Juoksentelua edelleen tapahtuu, mutta ehkäpä vain silloin kun sopimus hyvästä käytöksestä ja äidin lähellä pysymisestä unohtuu.

My layout is about my rather desperate situation trying to control wild little boy when outing or going shopping. He likes to run off and sometimes it is dangerous if we are close to a road or if he runs out from the shop when I am stuck in the queue to the till or just paying the groceries. I had enough of that and bought a dog leash which was recommended by a friend of mine who also has two little boys. Tristan was quite excited about this new invention – he likes to be Mama’s little dog! But I don’t know what the people who see us may think – they have to choose their opinion: I am either a genious or a mad woman.

Please note that my boy is not wearing a collar – I am not that cruel!!! The leash is attached to the label on the neck of the coat (or sometimes on the belt of his trousers). Of course we are not using the leash all the time, only when it is needed. So far it has brought some positive development in this running off issue. Hopefully soon we can leave the leash at home when we go out.

Supplies: patterned papers Pink Paislee & Sassafras Lass, note tag & square little pics Bo Bunny, borders around the pic Making Memories, paper leaves Bazzill, red flower Basic Grey, car & cycle My Minds Eye, letters Dymo & Sei & Jillibean Soup & Pink Paislee

Advertisements

14 comments on “Hullu vai nero?

  1. Mäkin valitsen ehdottomasti nero! 😀 Samalla ihmettelen, kuinka kauan siitä oikein voi olla, kun olen täällä käynyt viimeksi… sulla on paljon ihania uusia sivuja, herkkuja, ja mustekalakin 🙂

  2. Mumba: Ennen oli ihan yleistä käyttää lapsilla ‘valjaita’, eli samasta tarkoituksesta, turvallisuudesta, kyse. Sinun systeemisi on kyllä kätevämpi kun voi antaa tarvittaessa enemmän löysää pikkuhauva Trisselle. Oletko saanut kommentteja?

  3. En minäkään kallistu hullun puolelle, ymmärrän hyvin tarpeen! Kivasti dokumentoitu tietty elämänvaihe (joka toivottavasti loppuu piakkoin, kun Tristan muistaa miksi hihna on käytössä 🙂

  4. nerouteen minäkin kallistun. 🙂 mun veljellä jouduttiin käyttään valjaita kans pienenä, kun se oli koko ajan menossa ja kiipeemässä rattaista vauhdissa. äiti sano että jotkut oli kattonu tosi pahasti, mut parempihan tuo on kun se että se lapsi juoksee sinne auton alle.
    hauska leiska muutenkin. tykästyin otsikkoon ja sen erilaisiin kirjaimiin.

  5. Pingback: 2 vuotta « lapset nukkuu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s