Scrapbooking Event in Ikaalinen

Vietin lauantaina ihanan päivän Intohimona Skräppäys -tapahtumassa. Nautin hyvästä seurasta, vanhoista ja uusista tutuista, ostoksista (jotka pysyivät maltillisina tulevaa Amerikan matkaa ajatellen), askarteluaiheisesta juttelusta koko päivän sekä myös askartelusta! On mahtavaa kuulua hyvähenkiseen, luovaan, taitavaan ja iloiseen porukkaan! Kiitos kaikille osallistujille ja tietenkin myös järjestäjille!

Materiaaleja olin ottanut mukaan ihan minimaalisen määrän ja nyt sainkin kokeilla suuren maailman meininkiä – mennä tarvikeostoksille valokuvan kera ja ostella paperit ja koristeet ko. kuvaan (näin tein tämän leiskan kanssa). Opin myös uutta – Xing näytti kuinka tehdä ihanaisia nappeja ja taitaa tämä tyttönen myös ostaa tarvikkeita napintekoa varten :).

Huomasin tapahtumassa myös erilaisen tunnelman viime vuoteen verraten. Oli rauhallista ja rentoa, ei niin jännittynyttä kuin edellisellä kerralla. Isompi tila varmasti myös loi mukavamman tunnelman, ei ollut ollenkaan ahdasta! Luulen tapahtuman sijainnin vaikuttaneen päiväkävijöiden määrään, Ikaalisiin ei noin vain piipahdetakaan. Eikä ainakaan vahingossa tulla.

Vuoden aikana Suomen skräppäysrintamalla on tapahtunut vallan hurjasti. Monen monta pienempää ja suurempaa tapahtumaa on vahvistanut harrastuksen asemaa, saanut uusia ihmisiä skräppäyksen piiriin sekä varmasti tuonut itsevarmuutta askartelijoille – meitä on monta! Jee!

I spent a lovely day on Saturday at a Scrapbooking Event in Finland. I enjoyed good company, old and new friends, some shopping (which was very controlled as I kept in mind the USA trip), scrapbooking and crafts themed conversation the whole day! It is so great to be part of this uplifting, creative and happy group of people. Thank you everybody who participated and of course organizers!

Advertisements

3 comments on “Scrapbooking Event in Ikaalinen

  1. Hee, jostain syystä minä olen kaikkien kuvissa lavalla workshopeissa… Ensi kerralla voisi vähän enemmän aikaa viettää ihan omalla paikallaankin. Mutta kiva oli nähdä vilaukselta ja muutenkin oli mahtava viikonloppu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s