FB status x 100

Uusin Inspiroidu-haaste (haaste nro 100, mahtavaa!) oli hauska. Sata ajatusta olisi voinut koota vaikka mistä! Facebook-statuksien kokoaminen yhteen, esim niin kuin Lehtipollo on tehnyt, on ollut mielessä jo jonkun aikaa.  Tämä 100 ajatusta -haaste tarjosi mahdollisuudet tehdä statuskokoelma.

The new Inspiroidu challenge was “100 Thoughts”, a collection of 100 of anything you want. I had lots of ideas of different lists but for some time now I have been planning to put together something with my Facebook statuses, for example this what Lehtipollo had made.

100: Sata ajatusta

Listaa sata haluamaasi asiaa tai ajatusta. Tee lista lapsen sanonnoista, omista ilon tai surun aiheista, musiikista tai ihan mistä tahansa. Mikäli tila tuntuu ahtaalta sataan ajatukseen, kokeile tehdä sivuista aukeama. Jos et ole koskaan käyttänyt apuna tietokonetta, harkitse sen käyttämistä nyt. Sen avulla saat pienempää tekstiä ja se mahtuu pienempään tilaan.

Tämä taitaa olla ensimmäinen aukeama sitten ihan ensimmäisen skräppisivun jälkeen kolme vuotta sitten. Koko on letteriä ja sain statukset ängettyä juuri ja juuri aukeamalle. This is probably the first double layout since the very first scrapbook page I made three years ago!

Materiaalilistaan ei ole mitään laitettavaa tällä kertaa. No supplies list needed this time.

Advertisements

21 comments on “FB status x 100

  1. Mahtava aihe, toihan dokumentoi hienosti aikaa. Ja noi postaustekstit on niin hassuja. Kuva on mahtava. Tämänkin voisi taas skräpistää, vaikka ei sataa postausta oliskaan. Tai tehdä kun 100 tulee täyteen.

  2. Hieno sivu. Tykkään miten tekstit laitoit, kuvista, paidasta:) ja reunaompeleesta. Miten statukset sais parhaiten kerättyä listaksi? En ole perehtynyt/huomannut etta FB:ssa olisi jossakin alakkain vain omat päivitykset.

    • ei mun tietääkseni FBssa saa statuksia mitenkään listaksi. itse vaan kelasin omasta profiilista taakse päin – melko työlästä.

  3. kiitti kommenteista :). toi kuva on hauska kun se on itselaukaisijalla otettu, kaulassa mulla on tristanin tekemä muovailuvahatähti kaulakoruna ja kuvan taustaa on melkoisesti editoitu – siinä oikeasti näkyy kirjahyllyt jotka teki koko kuvan ihan sekaiseksi. onneksi on photoshop :).

  4. Aiheeseen liittymättä kysynpä, että tietääkö joku mahdollisesti mistä mystisestä syystä tämä blogisi (ja mm. Hempan blogi myös) päivittyy ihan itsekseen jatkuvast? Onko siihen olemassa joku kikka kolmonen, että blogilista näyttäisi päivityksen vain silloin kun on uusi kirjoitus? Käytätkö blogilistalla blogin rss-feediä? Minäpä täällä ihmettelen tällaista tänään! 🙂

  5. ellis, en ole yhtään ehtinyt perehtyä tähän asiaan vielä! mulla ei ole eikä ollut aavistustakaan, että blogilista näyttää päivityksiä. hyvä että huomautit, pitääpä tutkia voiko asialle tehdä jotain!

  6. Pingback: Pohdintaa kotiäitiydestä « Lintsi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s