Friendship

Tässä tulee sivu Inspiroidu-haasteeseen. Here is my layout for this week’s Inspiroidu challenge to use tape in the layout.

103: Teippaustalkoot

Hyödynnä erilaisia teippejä skräppäyksessä. Erityisesti askarteluun tarkoitettujen teippien lisäksi voi kokeilla lähes jokaisesta taloudesta löytyvää maalarinteippiä, vahvempaa ilmastointiteippiä tai vaikka “erkkarina” tunnettua eristysteippiä, jota sitäkin saa nykyään melkein minkä värisenän tahansa. Voit käyttää teippiä hillitysti, hallitusti tai ihan hulvattomasti!

Teippinä sivussa tuo viivakoodi-teippi, pala tähtihuopateippiä ja onhan dymokin teippiä :). The tapes I included in the layout are the bar code tape, star felt tape and dymo is kind of tape too isnt it.

Leikkaa&liimaa -tapahtumaan kesäkuussa on muutama paikka vielä jäljellä. Ilmoittaudu pikapikaa mikäli mielit mukaan!

Advertisement

8 comments on “Friendship

  1. Hauska muisto meistä! Se oli kiva päivä 🙂 Mulle tulee tosta kuvasta elävästi mieleen se hetken keskustelu ruokapöydässä, kun sanoit: “Olisitteko voineet kuvitella tätä hetkeä 10 vuotta sitten? Tässä me kolme istutaan äiteinä lastemme kanssa lounaalla ja vaihdetaan kuulumisia kun lapset leikkii keskenään.”

  2. Hauskaa, enpä ole aiemmin tajunnut että te kolme olette olleet tällainen tiimi. Vai miten se oli, olitteko kämppiksiä yhtäaikaa?

    • K:n kanssa ollaan oltu kämppiksiä, E:n olen tuntenut ihan lapsesta saakka. Nuorina parikymppisinä oltiin paljon yhdessä, mm. me kolme ja muutama muukin. Ihanaa, että edelleen ollaan ystäviä ja nähdään aina kun voidaan. On myös hauska jakaa äitiyden haasteita ja hauskuutta kun ollaan kaikki pienten lasten äitejä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s