We are moving

Blogissa on hieman hiljaiseloa nyt, olen keskellä muuttoa perheeni kanssa Saksasta Englantiin. Askartelutavarat muiden tavaroiden mukana ovat muuttoautossa ja me vietämme tämän viikon hotellissa odotellen tavaroiden kuljetusta maasta toiseen. It has been quiet in my blog. We are moving from Germany to UK and all my scrapbooking stuff is among the other things packed in boxes in the moving truck. This week we spend in a hotel waiting for our life in boxes to be transfered from one country to another.

Kiireisenä on pitänyt myös Leikkaa&liimaa-tapahtuman järjestely! Onneksi hotellissa on nettiyhteys, joten asioita pystyn hoitamaan myös tällä viikolla. I have been very busy with organising the scrapbooking event in Finland in June, Leikkaa&liimaa (“Cut&paste”). Luckily there is wireless internet connection here in the hotel so I can still keep working on the event this week.

Tapahtumasta tulee aivan mahtava ja olemme siitä niin innoissamme! Paljon työtä ja työtunteja on tehty ja tullaan tekemään kaiken hauskan varmistamiseksi, mutta tämmöisestä minä tykkään aivan hirmuisesti, järjestämisestä :)! Ja varsinkin kun se liittyy skräppäykseen, mikä voisikaan olla parempaa! This event will be absolutely wonderful and we are so excited! It has required and will require lots of work to guarantee all the fun in the event but it is so worth the effort. I love doing this, organising! And especially when it is scrapbooking related!

Leikkaa&liimaa-tapahtumaan on vielä muutama, mutta vain muutama, paikka jäljellä! Jos vielä mietit, että tulisitko vai et, älä enää mieti vaan ilmoittaudu pikapikaa! Toivon, että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan! There are still a few places, but only few, available for the event. So if you still wondering whether to participate or not, stop wondering and sign up quickly!

Nämä ovat viimeiset terveiset Saksanmaalta! Ensi postaus tulee sitten Englannista, kunhan saamme nettiyhteyden pelaamaan. Odotan innolla, että pääsen käymään parissa lähellä olevassa skräppäys/askartelukaupassa, mm. täällä ja täällä, niitä kun ei ole yhtään täällä lähimailla Saksassa ollut! This is the last post from Germany! Next time I will write from UK as soon as we get the internet working. I am looking forward to visit a couple of craft/scrapbooking shops near by where we are going to live, like here and here.


Advertisements

4 comments on “We are moving

  1. Viimeksi muuttomatkaa oli 20 kilometriä ja homma vei mehut täysin. En edes osaa kuvitella, miltä sinulla meneillään oleva urakka tuntuisi. Voimia!!
    On todella hienoa, että kaiken tämän meneillään olevan lisäksi jaksat järjestää Leikkaa&Liimaa-tapahtumaa. Uskon, että illasta tulee hieno – kovasti sitä tällä jo odotellaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s