Whale Stamp

Kuten eilen mainitsin, sain aikaiseksi ihan itse tehdyn leimasimen! Like I mentioned yesterday, I carved a rubber stamp!

Leimakaiverrukseen minut tutustutti Xing viime syksynä, kun sain hiukan kokeilla hänen välineitään. Silloin myös tilasin Amerikasta pari työkalua ja tuota kaiverrusmateriaalia, tässä on käytetty Speedy Carve-nimistä. I was introduced to stamp carving by Xing who kindly let me try out her tools last autumn. I ordered then a couple of tools and some carving material (Speedy Carve) from America.

Piirtelin muutamia otuksia paperille (vaikken omasta mielestäni ole ikinä osannut piirtää) ja valitsin ensimmäiseksi potilaaksi valaan. I doodled some pictures on a piece of paper (although I have never been much of an artist) and chose to try to carve the whale.

Minun oli tietenkin heti pakko kokeilla uutta leimaa ja sen toimivuutta. Ja värittää leimatut kuvat Promarkereilla, joiden salat alkavat muuten vähitellen paljastua. Ah, mitä ihania kyniä! Of course I had to try out the new stamp right away and color the pictures with Promarkers (I am slowly starting to understand the wonders of these markers, wow!).

Tein kortin, joka olkoon mukana “Ei kukkia”-korttihaasteessa.Taking part in a “No flowers”-card challenge too.

****

Yksi kysymys – missä säilytätte ei-puupalikallisia leimasimianne, erityisesti sellaisia jotka tulevat levynä ja ne pitää leikellä irti, ts. niillä ei ole mitään muovipussukoita silloin? Tilasin juuri pari settiä Doodle Factoryn leimoja ja laitoin Ez-mountin ja nyt pohdin, että mihin lykkään käyttövalmiit leimat. Ovat pöydällä vaan kasassa. One question – how do you store your mounted rubber stamps? I just received a couple of sets of Doodle Factory’s stamps, mounted them with ezmount and now they are just in a pile on the table. What to do with them?

Advertisements

17 comments on “Whale Stamp

 1. Onpa kiva leima, kivat väritykset, kiva kortti ja kaikki kivaa! Tosi hieno, eipä arvaisi että vasta aloittelet.

  Minulla on leimasimia vähän, mutta niitä vähiäni säilyttelen cd-koteloissa.

 2. Suloinen valas, ihan huippu! Minulla ei ole noita Ez-mount leimasimia ja läpinäkyvät ovat laatikossa pystyssä muovilevyissään, jossa niitä voi selata. Tuo CD-koteloidea on hyvä!

 3. Kiva kortti!
  Teitkö nuo reunakoukerot ihan vaan vapaalla kädellä?
  Mun ezmount-leimasimet on minigrippusseissa pikkulipaston laatikossa…niitä on vielä suht helppo säilytellä,toisin kuin puukantaisia!

 4. Aivan ihana valaskala! Upea kortti 🙂
  Minulla on leimasimia useita kansiollisia, olen hankkinut mm.Crafticasta ez-mountatuille leimasimille tarkoitettuja välilehtiä niihin. Toiset myös laiminoivat paperia ja käyttävät niitä kansioiden sivuina, joissa leimat pysyvät kiinni. Itse tykkään noista “tehdasvalmisteisista” välilehdistä, koska ovat paljon jämäkämpää materiaalia 🙂
  Mutta jos pienet määrät menee hyvin CD-koteloissa.

 5. Ihan mahtishuippu kortti!! UPEA aallokko! Toi leima on kanssa ihana ja toi kaiverrus vois olla hauska kokeilla 😉

  Minä säilytän ez-mount -leimani kansioissa laminoiduilla sivuilla. On ollut pitkään niin ja olen tykännyt. Täällä kuva blogisiskon kansiosta 😉

 6. Ihana! Hurjimus olet, kun aloitit kaivertamisen ääriviivaleimasimesta. Se on paljon vaikeampi kuin sellainen, jossa myös keskusta on samaa väriä. Nostan hattua!

  Ja nuo aallot ovat ihanat myös. Minulla ez-mountatut leimasimet cd-koteloissa. Itse kaiverretut muovisessa rasiassa: ne ovat herkemmin murtuvia kuin tehdasvalmisteiset eli en pinoa niitä tms.

 7. voi vaude! Ihanan valas, ihana aallokko! upeaa Lintsi!

  Mulla on käytössä sekä cd-koteloita (kun lähtee tapaamiseen tms. ne on käteviä) ja sitten noita laminoituja sivuja perus A4-mapissa. Enkä oikeastaan tykkää kummastakaan tavasta säilytää niitä 😉 joten jään odottelemaan muita vinkkejä tähän sun postaukseen.

 8. Kyllähän sä osaat piirtää! Valas on suloisen valaan näköinen ja hienosti kaiverrettu. Ja kortti on teksteineen ihan ihqu!

  Minulla on leimasimet vaan laatikon pohjalla. Pitäisi varmaan kehitellä joku systeemi…

 9. Aivan mainio valas. Siis ihan täydellisen muotonen ja hauska ilme! Aallokko myös tosi kekseliäs 🙂 Loistavaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s