Trio

Tästä sivusta tykkään! Asettelu, aihe, valokuvat sekä paperit ovat kaikki mun mieleen! A layout that I really like. The sketch I used, the photos, the theme, the papers – I like them all!

Inspiroidu-haaste antoi hauskan aiheen ja siihen sopikin hyvin Shimellen kurssilla ottamani kuvat. Sivun asettelu on myös Shimellen luonnoksen pohjalta rakennettu.

Inspiroidu #115

Skräppää oma kolmikkosi. Kolmen lapsen äiti tietää todennäköisesti heti mistä skräpätä, mutta trioksi sopii mikä tahansa kolmen sarja. Trion ei tarvitse tarkoittaa välttämättä kolmea valokuvaa, se voi olla myös valokuva kolmikosta yhdessä. Käytä mielikuvitusta, sillä trio voi olla melkein mitä tahansa!

Inspiroidu challenge this week was to document a trio. I had taken photos on Shimelle’s online course that were perfect for this challenge. I used also Shimelle’s sketch for this layout.

Supplies: patterned papers Bo Bunny & My Mind’s Eye, alphabets Scenic Route & Adornit, rubons DCWV & American Crafts, chipboard elements DCWV Green Stack,  adhering Glue Dots & Glue Dots Super Sticky Double Sided Tape & Glue Dots Easy Liner Double Sided Tape

Advertisements

8 comments on “Trio

  1. aah! minä ajattelinkin että jopas on tutunnäköinen asetelma. hih! En ole itse saanut vielä tuota luonnosta testattua. Tosi kiva leiska!

  2. mahtavaa! aihe ja asetelma ja värit! ihania papereita. 🙂 mä tykkään myös doodleista ja värittäminen on tosi kivaa ja rentouttavaa. toi kaiverrus kiinnostaa myös…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s